Kiekko-Vantaa | Mestis

Runkosarjan viimeisessä kotiottelussa vastassa Jokerit

01.03.2024

Tikkurilan lauantai-illan huumaan vieraaksi saapuu Helsingin Jokerit. 

Kiekko-Vantaa ja Jokerit iskevät yhteen lauantaina Tikkurilan Areenalla, joka tulee jälleen olemaan täpöten täysi. 

Seitsemänneltä sijalta löytyvä Kiekko-Vantaa taistelee tiukasti viimeisestä suorasta puolivälieräpaikasta. Lohi on saalistanut 46 ottelusta kasaan 69 pistettä. Kiekko-Vantaa on tasapisteissä kuudentena olevan Hermeksen kanssa, jolla tosin on kaksi peliä vähemmän pelattuna. 

Asetelmat ovat siis kutkuttavan jännittävät, kun Kiekko-Vantaalla on runkosarjaa jäljellä kaksi ottelua. 

Kiekko-Vantaa nappasi torstaina 3–2-jatkoaikavoiton Joensuun Kiekko-Pojista Tikkurilan Areenalla nousujohteisella esityksellä. Vantaalaisten maaleista vastasivat kahdesti osunut Perttu Iso-Kuortti ja voitto-osuman jatkoajalla putannut Oliver Tuhkanen. Maalissa Juuso Helomaa oli jälleen erinomainen. 

Kiekko-Vantaan pelaajista taikuri Okko Kangasniemi on Mestiksen pistepörssissä toisena tehoilla 19+36=55. Myös Niklas Nordgren ja Santeri Hartikainen ovat pistepörssissä kymmenen parhaan joukossa. 

Vastustaja tutuksi

Jokerit on ainut vastustaja, jota Kiekko-Vantaa ei ole vielä onnistunut voittamaan. Jokerit on sarjassa kolmantena ja saalistanut 45 ottelusta kasaan 88 paunaa. Se tappelee vielä runkosarjan kakkospaikasta. 

Jokerit on ennen perjantaista JoKP-ottelua seitsemän ottelun pisteputkessa. Edellisestä 16 ottelusta se on voittanut peräti 14. 

Jokerit on sarjan isoimmalla budjetilla operoiva seura ja joukkueessa vilisee nimimiehiä, kuten Alexander Forslund, Erkka Seppälä, Oskari Kalajanniska, Olavi Vauhkonen, Jere Vertanen, Leevi Lemberg, jne. 

Kiekko-Vantaa ja Jokerit ovat kohdanneet kolmesti runkosarjassa. Ottelut ovat olleet erittäin tasaisia. Nyt Lohen pitää löytää keinot kääntää nämä voitoiksi. 

Kiekko-Vantaa–Jokerit lauantaina klo 17 Tikkurilan Areenalla. Hanki liput matsiin TÄSTÄ

Seuraa häntä:

#94 Niklas Nordgren, K-Vantaa

– Maaginen syöttö voittomaaliin torstaina. Neljästä edellisestä ottelusta kolmessa pisteillä. 

Kiekko-Vantaan sisäinen pistepörssi:

1) Okko Kangasniemi 19+36=55

2) Niklas Nordgren 21+27=48

3) Santeri Hartikainen 19+29=48

4) Olli Maansaari 10+29=39

5) Oliver Tuhkanen 10+13=23

Mestis