Kiekko-Vantaa | Mestis

Eetu Tiusanen lohipaitaan

19.06.2024

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2024–25 kattavan sopimuksen hyökkääjä Eetu Tiusasen kanssa.

Eetu Tiusanen saapuu Vantaalle Mikkelin Jukureiden organisaatiosta. Nopea laituri nakutti viime kaudella Jukureiden U20-joukkueessa 46 ottelussa tehot 17+12=29 ja toimi joukkueen kipparina. Jukureiden oma kasvatti Tiusanen debytoi myös Liigassa helmikuussa vierasottelussa Turun Palloseuraa vastaan.  

– Saimme Eetusta hyvät suositukset. Eetu on hyvä luistimilla, urheilullinen joukkuepeluri ja erittäin työteliäs jätkä. Eetu on harjoitellut kesän Jukureiden Liiga-joukkueen mukana. Hän tuo meille leveyttä ja kilpailua ennen kaikkea, mutta potentiaalia on myös lyödä läpi. Mielenkiintoinen peluri, joka tulee antamaan ihan kaikkensa pelipaikan eteen, Kiekko-Vantaan operatiivinen johtaja Mikko Mannonen kertoo. 

Tiusanen odottaa innolla muuttoa Vantaalle. 

– Hyvillä fiiliksillä Vantaalle ja hienoa päästä pelaamaan miesten pelejä. Olen monipuolinen ja luisteluvoimainen hyökkääjä. Junioreissa olen pelannut sekä ylivoimaa että alivoimaa.  Vantaalta oltiin kiinnostuneita ja keskusteluissa jäi hyvä kuva paikasta ja olen kuullut paljon hyvää Kiekko-Vantaasta,  

Tiusanen pelaa Kiekko-Vantaassa numerolla 29. 

 

 

Mestis