Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaan puheenjohtaja Anssi Aura Mestiksen varapuheenjohtajaksi

11.06.2024

Jääkiekon Sarjaseurat ry:n vuosikokous järjestettiin perjantaina 7.6.2024. Kokouksessa tehtiin muutoksia Jääkiekon Sarjaseurat ry:n hallituksen kokoonpanoon sen toimikauden loppuun eli vuoteen 2026 asti.

Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Juuso Mörsky ja uudeksi varapuheenjohtajaksi Kiekko-Vantaan puheenjohtaja Anssi Aura. 

– Näen tämän Mestiksen varapuheenjohtajan tehtävän merkitykselliselle sekä Suomen kiekkoilun edistämisen kannalta että tärkeäksi myös Kiekko-Vantaan Liiga 2030 -vision edistämisen näkökulmasta. Tuon hallitustyöskentelyyn laajat verkostoni että näkökulmia, jotka edistävät kaikkien Mestis-seurojen asiaa. Odotan tehtävän alkamista innolla, Anssi Aura kertoo. 

Hallituksen jäseniä ovat Janne HyvärinenMikko PartanenPetri RoininenMikko SaarniMika Salonen ja Esa Schön.

– Mestis on viime vuosien aikana mennyt sarjana merkittävästi eteenpäin, mikä on osoitus hyvin tehdystä ja sinnikkäästä työstä. Uskon, että yhdessä tämän hallituksen ja seurojen kanssa pystymme tätä hyvää työtä jatkamaan ja vastaamaan tulevaisuuden toimintaympäristön muutoksiin, kommentoi hallituksen uusi puheenjohtaja Juuso Mörsky.

– Liigakarsintojen paluun myötä kilpailullisuus kovenee, minkä myötä Mestis tulee tarjoamaan tulevallakin kaudella erittäin laadukasta ja viihdyttävää jääkiekkoa, hän jatkaa.

Jääkiekon Sarjaseurat ry:n hallituksen puheenjohtajaksi joulukuussa 2023 valittu Mikko Saarni toimi tehtävässään määräaikaisesti kevään 2024 ajan kesäkuun vuosikokoukseen asti. Saarni siirtyy puheenjohtajan paikalta hallituksen jäseneksi.

– Alkuperäinen suunnitelma oli, että edustan Mestiksen seuroja kevään 2024 ajan sarjajärjestelmäkeskusteluissa ja tämän jälkeen Sarjaseurat ry:lle haetaan ulkopuolelta sellainen puheenjohtaja, joka ei ole yksittäisen seuran edustaja. Nyt meillä on hallituksessa hyvä sekoitus seurojen toimitusjohtajia, puheenjohtajia sekä ulkopuolista osaamista", Saarni kommentoi.

Sarjaseurat ry:n tarkoitus on kehittää ja ohjata maamme jääkiekkoilua yhdessä Suomen Jääkiekkoliitto ry:n ja Jääkiekon SM-Liiga Oy:n kanssa, sekä toimia yhdistykseen liittyneiden seurojen välisenä yhteistyöelimenä. Lisäksi yhdistys toimii jääkiekon Mestiksen seuratoiminnan ohjaajana ja kehittäjänä.

Mestis