Kiekko-Vantaa | Mestis

Peliura päätökseen – Nikke Kettukangas Kiekko-Vantaan fysiikkavalmentajaksi

18.04.2024

Nikke Kettukangas on Kiekko-Vantaan uusi fysiikkavalmentaja. 

Kiekko-Vantaa vahvistaa valmennustiimiään fysiikkavalmentajaksi tulevalla Nikke Kettukankaalla, joka on päättänyt lopettaa jääkiekkouransa Mestis-tasolla. Kettukankaan valmennussopimus kattaa kauden 2024–25. 

– Pitkän pohdinnan jälkeen on helppo lopettaa pelaajan ura tällä tasolla kun sain näin hienon työtarjouksen hyvästä ja eteenpäin pyrkivästä seurasta. Kivaa jatkaa tutussa ympäristössä, uudessa roolissa. Odotan innolla tulevaa kautta ja sitä, että pääsee auttamaan pelaajia eteenpäin urallaan yhdessä muun valmennustiimin kanssa, Nikke Kettukangas kertoo. 

Kettukangas pelasi Kiekko-Vantaassa 143 Mestis-ottelua neljällä kaudella. Kaiken kaikkiaan Kettukangas kiekkoili Mestiksessä yhdeksällä kaudella ja pelejä kertyi runkosarjassa 351 sekä pudotuspelikamppailuja 39. 

Kettukangas saavutti U20 SM-hopeaa 2011 Bluesissa, Mestis-pronssia 2017 Espoo Unitedissa ja hänet valittiin kolmesti Suomi-sarjan tähdistökentällisiin. 

Kettukangas on ammattilainen kehonhuollon ja lihashuollon puolella. 

– Olemme tietysti harmissaan, että Niken pelaajaura tuli päätökseen. Nikke kuuluu jo lohilegenda-osastoon ja oli hieno pelaaja, joka jätti kaiken aina jäälle ja teki kaiken joukkueen eteen niin jäällä kuin sen ulkopuolella. Samaan aikaan ollaan todella iloisia, että saadaan Nikke pidettyä organisaatiossa ja hän pääsee auttamaan meidän pelaajia. Niken kanssa käytyjen keskustelujen myötä olemme vakuuttuneita, että saatiin oikea henkilö huolehtimaan pelaajien fyysisen suorituskyvyn parantamisesta. Nikellä ja muulla valmennuksellla onn selkeä visio miten jään ulkopuolinen harjoittelu toteutetaan preseasonilla ja kauden aikana, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoo. 

Paula Palokangas jatkaa joukkueenjohtajana

Kiekko-Vantaa on samalla sopinut Paula Palokankaan jatkavan joukkueenjohtajana. Palokangas aloittaa kolmannen kautensa Kiekko-Vantaassa. 

– Todella tärkeä kiinnitys, että saatiin Paula jatkamaan Vantaalla. Paula on tehnyt hyvää duunia kaksi kautta ja on pidetty hahmo joukkueen keskuudessa, Kiekko-Vantaan operatiivinen johtaja Mikko Mannonen kertoo. 

Mestis