Kiekko-Vantaa | Mestis

Olli Maansaari jatkaa lohipaidassa

04.04.2024

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2024–25 kattavan jatkosopimuksen keskushyökkääjä Olli Maansaaren kanssa. 

Olli Maansaari nähdään lohinutussa myös ensi kaudella. Maansaari pelasi uransa tehokkaimman kauden ja takoi 38 ottelussa tehot 10+29=39. Pllusmiinustilasto +24 oli koko sarjan parhaimmistoa. Hän toimi myös Kiekko-Vantaan kapteenina. 

Maansaarelle ensi kausi on jo neljäs lohipaidassa. Luottosentteri on pelannut Mestiksessä 133 ottelua LeKin, FPS:n ja Kiekko-Vantaan riveissä. 

Maansaari on pelannut urallaan kaksi Liiga-ottelua HPK:ssa. Valkeakosken Kiekko-Ahmojen kasvatti on voittanut urallaan U18 MM-hopeaa 2017 ja U20 SM-kultaa 2017. 

Maansaari tunnetaan luotettavana kahden suunnan sentterinä ja monikäyttöisenä pelaajana. 

– Hienoa, että ”Mamis” jatkaa lohipaidassa. Todella tärkeä jatkosopimus meille. ”Mamis” pelasi hienon kauden ja varsinkin Okko Kangasniemen sekä Niklas Nordgrenin rinnalla homma toimi upeasti. Valitettavasti kausi päättyi jälleen loukkaantumiseen. ”Mamis” on laadukas kahden suunnan sentteri, hyvä erikoistilannepelaaja, omaa hyvät johtajaominaisuudet ja osoitti viime kaudella pystyvänsä myös pisteiden tekoon, Kiekko-Vantaan operatiivinen johtaja Mikko Mannonen kertoo. 

Julkaisemme seuraavan jatkosopimuksen huomenna. Uusia sopimuksia julkaisemme toukokuusta alkaen. 

Kiekko-Vantaan sopimustillanne 4.4:

MAALIVAHDIT:

Juuso Helomaa

PUOLUSTAJAT:

Joona Vainio

HYÖKKÄÄJÄT:

Ville Sivonen

Mikael Menna

Miko Rautama

Perttu Iso-Kuortti

Veeti Kuhta

Olli Maansaari

Mestis