Kiekko-Vantaa | Mestis

Niklas Nordgren jatkaa Kiekko-Vantaassa

05.04.2024

Niklas Nordgrenin peliesityksistä saadaan nauttia myös ensi kaudellakin Vantaalla. 

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2024–25 kattavan jatkosopimuksen hyökkääjä Niklas Nordgrenin kanssa. 

– Mahtava asia, että Nikke jatkaa Vantaalla. Oli tärkeää saada Niken kaltainen kärkipelaaja pidettyä Lohessa. ”Hautaaja” tulee olemaan ensi kaudellakin iso palanen meidän joukkuetta. Nikke on kiistatta sarjan kärkipelaajia ja osoitti sen nousujohteisella viime kaudellaan. Taitava peluri kiekon kanssa, luo paikkoja ja pystyy itse viimeistelemään eli ratkaisuvoimaa löytyy, Kiekko-Vantaan operatiivinen johtaja Mikko Mannonen kertoo. 

Nordgren takoi viime kaudella Kiekko-Vantaassa 47 ottelussa tehot 21+28=49. Nordgren oli Mestiksen pistepörssin yhdeksäs. Pudotuspeleissä Nordgren saalisti kahdessa ottelussa tehot 0+3. 

Nordgren on pelannut Liigassa 80 ottelua HIFK:n ja Pelicansin riveissä tehoilla 6+14. Mestiksessä taitava rightin hyökkääjä on paukuttanut 74 ottelussa tehot 24+47=71 Peliitoissa ja Kiekko-Vantaassa. 

Nordgren on U18 maailmanmestari keväältä 2018 ja voitti tuolloin MM-kisojen maalipörssin lauottuaan Suomelle voitto-osuman finaalissa alivoimalla. HIFK-kasvatti on Chicago Blackhawksin kolmannen kierroksen varaus kesältä 2018. 

Kiekko-Vantaan sopimustilanne 5.4:

MAALIVAHDIT:

Juuso Helomaa

PUOLUSTAJAT:

Joona Vainio

HYÖKKÄÄJÄT:

Ville Sivonen

Mikael Menna

Miko Rautama

Perttu Iso-Kuortti

Veeti Kuhta

Olli Maansaari

Niklas Nordgren

Mestis