Kiekko-Vantaa | Mestis

Mikko Mannosesta Kiekko-Vantaan operatiivinen johtaja

16.04.2024

Kiekko-Vantaa on palkannut operatiiviseksi johtajaksi Mikko Mannosen. Mannonen on aiemmin vastannut pelaajakoordinoinnista sekä viestinnästä. Nyt tehtävänkuva laajenee ja vastuuta kasvatetaan.

– Tämä on suuri kunnia minulle ja olen todella kiitollinen saadessani jatkaa Vantaalla. Kiekko-Vantaa merkitsee minulle erittäin paljon. Seura on menossa oikeaan suuntaan. Jo viime kauden aikana otimme valtavia steppejä ja tarkoitus on jatkaa siitä. Paljon on töitä tehtävänä jokaisella osa-alueella, mutta on kiva ryhtyä hommiin hyvällä porukalla, Mikko Mannonen kertoo. 

Mannosen tehtäviin kuuluu laajasti sekä kaupallisen että urheilupuolen tehtäviä. Painopiste tehtävätasolla tulee edelleen painottumaan urheilullisen kilpailukyvyn kehittämiseen sekä kaupallisten tehtävien toteuttamiseen. Mannonen vastaa mm. urheilupuolella Mestis -ja U20 -joukkueen rakentamisesta yhdessä valmennuksen kanssa. 

– Mikko on erittäin tärkeä osa meidän seuraamme ja arvostamme hänen antamaansa panosta suuresti. Nyt on mielestämme oikea aika antaa Mikolle lisävastuuta ja -valtaa. Mikolla on merkittävä rooli Liiga 2030 -visiomme toteuttamista, Kiekko-Vantaan hallituksen puheenjohtaja Anssi Aura kertoo. 

Mannonen on toiminut Kiekko-Vantaassa erilaisissa tehtävissä kaudesta 2014–15 lähtien. 

Mestis