Kiekko-Vantaa | Mestis

Lasse Kivekäs Kiekko-Vantaan valmentajaksi kaksivuotisella sopimuksella

22.01.2024

Lasse Kivekäs liittyy Kiekko-Vantaan valmennukseen ensi kaudesta alkaen. 

Kiekko-Vantaan valmennukseen saadaan huipputekijä päävalmentaja Jani Mannisen avuksi, kun Lasse Kivekäs saapuu valmentajaksi kaksivuotisella sopimuksella. 

– Olemme kaikki erittäin iloisia, että pääsimme Lassen kanssa sopimukseen. Lasse on tullut tunnetuksi ammattimaisesta työotteestaan ja ihmisläheisestä työskentelystään. Hän sopii erinomaisesti yhteisöömme sekä osaamisensa että persoonansa puolesta. Lasse tulee olemaan yksi keskeisimmistä henkilöistä Liiga 2030-visiomme tavoittelemisessa. Etenemme suunnitelmiemme mukaisesti nyt myös valmennuksen osalta ja seuraavaksi katseet kääntyvät pelaajasopimuspuolelle, Kiekko-Vantaan hallituksen puheenjohtaja Anssi Aura kertoo. 

Kivekäs on toiminut kolmen kauden ajan Kiekko-Espoon U20-joukkueen päävalmentajana. Kaudet 2018–21 hän toimi Kiekko-Vantaan U18-joukkueen päävalmentajana. Kivekäs luotsasi kaudella 2017–18 Espoon Bluesin U16-ikäluokan Suomen mestariksi. 

Nyt Kivekäs hyppää ensimmäistä kertaa miesten sarjoihin. Tätä helpottavat varmasti tuttu organisaatio ja myös entuudestaan tuttu kollega Jani Manninen. 

– Liityn todella innoissani Kiekko-Vantaan organisaatioon. Mahtavaa päästä osaksi kehittyvää organisaatioita. Vantaa on minulle tuttu, luotettava ja rehellinen organisaatio, jossa on sopivasti raikkaita uusia tuulia. Kiekko-Vantaan ihmiset jakavat saman intohimon jääkiekkotyötä kohtaan kanssani. Koen, että tämä on hyvä paikka työskennellä ja kehittyä, Lasse Kivekäs sanoo. 

Mutta millainen valmentaja Kivekäs oikein onkaan? 

– Olen keskusteleva, vaativa ja oman persoonansa likoon laittava valmentaja, näin Kivekäs kuvailee itseään. 

Tervetuloa, Lasse Kivekäs! 

Mestis