Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaalle upea voitto Kooveen vieraana

07.12.2023

Kiekko-Vantaa nappasi komean 5–1-voiton torstaina Kooveen vieraana Hakametsässä. 

Kiekko-Vantaa pelasi hyvän avauserän ja iski ensimmäiseen vitoseen kaksi maalia: ensin puolustaja Matias Lentämäki seurasi irtokiekon sisään suoran hyökkäyksen päätteeksi ja minuutti myöhemmin nopeasta vastaiskusta Niko Somppi napautti limpun sisään Perttu Iso-Kuortin loistavasta tarjoilusta. 

Kiekko-Vantaalla oli paikat iskeä useampikin maali, kun muun muassa taikuri Okko Kangasniemi oli lähellä ja Miko Rautama harhautteli kertaalleen upeasti. 

Koovee kavensi kamppailun onnenkantamoisella, kun Joona Lehtinen lähetti kiekon maalille kulmauksesta ja se kimposi Kiekko-Vantaan puolustaja Joona Lehmuksen luistimesta sisään. 

Toinen erä oli tasainen ja molemmilla oli paikkansa. Kiekko-Vantaa käytti omansa tehokkaammin, sillä taikuri Kangasniemi katkoi hienosti ja pyssytti laatan reppuun. 

Kolmannessa erässä Kiekko-Vantaa pelasi pääsääntöisesti laadukkaasti johtoasemassa ja maalissa Paavo Hölsä hoiti loput upeasti. 

Kiekko-Vantaa lisäsi ennen erän puoliväliä johtoaan, kun Miko Rautama sipaisi kauden toisen maalinsa tarkalla kudilla viiksien välistä. 

Kiekko-Vantaa kesti Kooveen rynnistykset ja nappasi kolme pistettä. Mestiksen pistepörssin kärkeen noussut Santeri Hartikainen naulasi vielä 5–1-osuman tyhjään rysään. 

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu lauantaina Tikkurilan Areenalla Ketterää vastaan. 

Koovee–K-Vantaa 1–5

3.51 0–1 Matias Lentämäki (Santeri Hartikainen, Okko Kangasniemi)

4.50 0–2 Niko Somppi (Ville Sivonen, Perttu Iso-Kuortti)

15.35 1–2 Joona Lehtinen (Tomi Purmola)

30.56 1–3 Okko Kangasniemi (Santeri Hartikainen, Matias Lentämäki)

45.42 1–4 Miko Rautama (Matias Lentämäki, Totte Moberg)

57.10 1–5 Santeri Hartikainen (Rasmus Lahnaviik, Oliver Tuhkanen) TM AV

Torjunnat:

Patrik Hamrla, Koovee 7+8+3=18

Paavo Hölsä, K-Vantaa 8+8+10=26

Mestis