Erikoistilanteet sakkasi – Kiekko-Vantaalle karvas tappio

29.11.2023

Kiekko-Vantaa koki karvaan 3–4-tappion kotonaan Kooveelle.

Kiekko-Vantaa oli tasakentällisin niskan päällä oikeastaan läpi illan, mutta hävisi pelin erikoistilanteisiin.

Kiekko-Vantaa siirtyi 1–0-johtoon heti erän alussa, kun Kasper Lundell naulasi juuri ylivoiman päätyttyä Niklas Nordgrenin sekä Robin Laukkasen syötöistä.

Koovee tasoitti kolme minuuttia myöhemmin melkoisella onnenkantamoisella, kun Jere Kivimäen laukaus kimpoili sisään.

Koovee meni 1–2-johtoon, kun Niko Lahtinen laukoi hyökkäyspään aloitusvoiton jälkeen kiekon reppuun.

Kiekko-Vantaa tuli hyvin toiseen erään ja onnistui tasoittamaan, kun Ville Rautiala tinttasi viivalta limpun sisään Okko Kangasniemen ja Santeri Hartikaisen tarjoiluista.

Kiekko-Vantaa otti kaksi hölmöä jäähyä ja Koovee rokotti kahdesti. Tomi Purmola viimeisteli kahden miehen ylivoimalla takatolpalta ja puolustaja Sever Bilgili pyssytti viivalta tilanteeksi 2–4.

Kiekko-Vantaa tuli maalin päähän toisen erän lopussa, kun taikuri Kangasniemi tarjoili tyhjään tilaan ja kultakypärä Santeri Hartikainen napautti komeasti yläkulmaan.

Kolmannessa erässä Kiekko-Vantaa sai kelpo kirin aikaiseksi, muttei onnistunut maalinteossa. Paikkoja oli kuin hammaslääkärissä.

Koovee kesti Lohen rynnistyken ja haki pisteet.

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu perjantaina TUTO:n vieraana.

Kiekko-Vantaa–Koovee 3–4

3.42 1–0 Kasper Lundell (Niklas Nordgren, Robin Laukkanen)

6.23 1–1 Jere Kivimäki (Sever Bilgili, Samu Markkula) YV VT

12.16 1–2 Niko Lahtinen (Joona Lehtinen)

26.44 2–2 Ville Rautiala (Okko Kangasniemi, Santeri Hartikainen)

33.54 2–3 Tomi Purmola (Janne Seppänen, Niko Lahtinen) YV2

34.42 2–4 Sever Bilgili (Samu Markkula, Jere Kivimäki) YV

37.46 3–4 Santeri Hartikainen (Okko Kangasniemi, Oliver Tuhkanen)