Kiekko-Vantaa | Mestis

Janne Tuunanen palannut innolla penkin taakse – ”Oma ajatus kirkastunut”

22.08.2022

Kuva: Juha Alamäki

Kiekko-Vantaan valmentaja Janne Tuunanen palasi voitetun työuupumuksen jälkeen penkin taakse ja on nauttinut taas seuravalmennuksesta.

– Kivaa on ollut ja pelaajat on tehnyt hyvin hommia, Janne Tuunanen kertoo.

Tuunanen on voittanut Mestiksessä kahdesti päävalmentajana runkosarjan. Nyt hän toimii Kiekko-Vantaan apuvalmentajana ja on kiistatta sarjan kovimman cv:n omaavia valmentajia siinä tehtävässä.

– Pyrin auttamaan Jania (Mannista) mahdollisimman paljon ja meillä on hyvin yhteistyö sujunut. Olen tykännyt olla täällä Vantaalla tosi paljon. Pyrin tuomaan pelaajille pieniä juttuja peliin ja oma ajatus on vain kirkastunut kun olin vuoden pois seuravalmennuksesta. Tuon omat vahvuudet joka päiväiseen toimintaan sekä arkeen tuon huumoria sekä iloisuutta toimintaan, Tuunanen sanoo.

Tuunanen kuuluu myös Suomen naisten maajoukkueen valmennusryhmään. Naisten MM-kisat starttaavat torstaina Tanskan Herningissä.

– Meillä on siellä uusi valmennusryhmä ja olemme tehneet pelitapaan muutoksia. Pyrimme ottamaan P-Amerikan joukkueita kiinni, mutta helppoa se ei tule olemaan. Pelaajat ovat ostaneet asioita hyvin ja kova luotto on joukkueeseen, Tuunanen sanoo.

Mestis