Kiekko-Vantaa | Mestis

Ville Immonen Kiekko-Vantaan U20 -joukkueen päävalmentajaksi

28.04.2021

Kiekko-Vantaan U20 -joukkueen päävalmentajaksi 1+1 -vuotisella sopimuksella on valittu Ville Immonen.

Kiekko-Vantaan U20 -joukkueen päävalmentajaksi saapuu 30-vuotias Ville Immonen.

– Hyvillä mielin tulen Kiekko-Vantaan U20 -joukkueen päävalmentajaksi. Tämä on minulle uusi haaste, askel eteenpäin ja odotan oikein innolla, että pääsen poikien kanssa hommiin ja tekemään yhdessä asioita, jotka tulevat varmasti kantamaan hedelmää meidän kohdalla, Ville Immonen kertoo.

Valmentajavelho vietti kaksi edellistä kautta Jokipoikien organisaatiossa U16 SM-sarjajoukkueen ja U18 Mestis -joukkueen päävalmentajana.

Omalla pelaajaurallaan imatralaislähtöinen Immonen pelasi muun muassa U20 SM-sarjaa SaiPassa ja Suomi-sarjaa hyvillä tehoilla Ketterässä sekä Titaaneissa.

Immonen on valmentajana juuri sitä mitä tehtävään haettiin. Immonen on valmentaja, joka haluaa kehittyä ja päästä urallaan eteenpäin, kehittää pelaajia, pitää arjen vaatimustaso arjessa korkealla ja näkemys tämän päivän jääkiekosta sekä valmentamisesta kohtasivat seurajohdon kanssa.

– Olemme iloisia, että saimme Villen Muikkujen päävalmentajaksi. Saimme hänestä erittäin hyvät suositukset. Ville on eteenpäin menevä valmentaja ja oikea valmentaja viemään meidän U20 -joukkuetta eteenpäin.  Meille U20 -joukkue on todella tärkeä ja haluamme sen olevan paikka, jossa pelaajat menevät eteenpäin ja sieltä nousee pelaajia edustusjoukkueeseen saakka, Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja Kai Sointu kertoo.

Immonen aloittaa tehtävät välittömästi ja joukkue aloittaa valmistautuminen tulevaan U20 Mestis -kauteen ensi viikolla.

Joukkueen apuvalmentaja tullaan julkaisemaan myöhemmin.

TERVETULOA MUIKKUIHIN, VILLE!

U20 PÄÄVALMENTAJA

Ville Immonen

+358 40 828 1115

Mestis