Kiekko-Vantaa | Mestis

Rautiala debytoi, Virtasen veljekset lohipaitaan – katso kokoonpano

23.10.2019

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään Trio Areenalla Kokkolan Hermeksen. Kiekko tippuu jäähän Tikkurilassa klo 18.30.

Kiekko-Vantaa ja Atte Mäkisen edustama Hermes kohtaavat tänään Trio Areenalla. Lohipaidat jahtaavat kauden ensimmäistä kotivoittoa.

Kiekko-Vantaan kokoonpanossa uusina miehinä loukkaantumissumaa paikkaamassa nähdään alkukauden Suomi-sarjaa D-Kiekossa pelanneet Virtasen veljekset Ville ja Mikko.

Puolustaja Ville Virtanen, 26, nähtiin lohipaidassa toissa kaudella. Virtanen on pelannut Mestiksessä 164 ottelua JYP-Akatemian, Kiekko-Vantaan ja LeKin riveissä. Viime kaudella hyvin liikkuva ja ilkeä puolustaja pelasi LeKin pelipaidassa, jossa saalisti 49 ottelussa tehot 4+12=16. Kuluvalla kaudella Virtanen on pelannut seitsemän ottelua D-Kiekossa tehoilla 2+4.

Keskushyökkääjä Mikko Virtanen, 28, on pelannut urallaan 16 liigaottelua kasvattajaseuransa JYPin riveissä. Luotettavana kahden suunnan sentterinä tunnettu Virtanen voitti nuorten Suomen mestaruuden JYPissä keväällä 2011. Virtanen on kokenut tekijä Mestiksessä, sillä otteluita on kertynyt vyölle 263 JYP-Akatemian ja Hermeksen miehistössä. Viime kaudella keskushyökkääjä kiekkoili Itävallassa EC Bregenzerwaldin riveissä. Parhaalla Mestis-kaudella Virtanen on takonut 36 pinnaa. Kuluneella kaudella Virtanen tehtaili D-Kiekolle Suomi-sarjassa viidessä ottelussa tehot 2+5.

Virtasen veljekset nähdään Kiekko-Vantaan riveissä tämän viikon otteluissa. Heidän mahdollisesta jatkostaan päätetään myöhemmin.

Harjoituskaudella loistanut puolustajalupaus Ville Rautiala on toipunut pelikuntoon ja tekee Mestis-debyyttinsä.

Viime viikolla lohinutussa nähty juonikas pelintekijä Joona Monto palasi HPK:n vahvuuteen.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustajat Erno Hopponen ja Keni Karalahti sekä hyökkääjät Jesse Niemi, Roope Niskanen ja Konsta Hirvonen. Terveinä sivussa ovat puolustajat Jesse Holopainen sekä Emil Leppänen ja hyökkääjä Samu Poutanen.

Jokereiden vahvuudessa vieraskiertueella ovat maalivahti Aleksanteri Heiskanen ja hyökkääjä Aleksi Halme.

Heistä Hopponen ja Karalahti palvelevat asiakkaita tänään Ice-Cafessa klo 17.30 alkaen.

Kiekko-Vantaa–Hermes tänään klo 18.30 Trio Areenalla. Liput edullisemmin hankit täältä.

Ottelulipun ostaneille Teboil Tikkurilasta Shine Lux -pesu tarjoushintaan.

Nyt on kirkas tarjous! Kiekko-Vantaan kotipelin ottelulipulla saat Teboil Tikkurilasta Shine Lux -pesun hintaan 19,50 euroa (hinta ilman tarjousta 29,90 euroa).

Tarjous on voimassa aina viikon ottelulippua vastaan.

Shine Protect Kiillotusvaha on todella suorituskykyinen ja antaa likaa suojaavan ja erittäin vettä hylkivän vaikutuksen maalipinnalle. Vaha antaa maalipinnalle erittäin syvää kiiltoa ja pitkäaikaista suojaa.

Kiekko-Vantaa tänään:

14 Joonas Niemelä–59 Mikael Saha–67 Joel Sund

20 Ville-Valtteri Mustonen–9 Harri Kainulainen–11 Julius Valtonen

26 Petteri Villanen–12 Mikko Virtanen–16 Eetu Mäki

24 Markus Lahtinen–46 Dan Nybondas–19 Oliver Kiljunen

 

6 Samuel Sikstus–52 Eetu Torpström

18 Joonas Valkonen–47 Miika Heiskari

5 Ville Virtanen–63 Roope Reini

42 Ville Rautiala

 

1 Waltteri Ignatjew (30 Niku Halla-Aho)

Mestis