Kiekko-Vantaa | Mestis

Päävalmentaja Jesse Welling niputtaa kesäharjoittelujakson – ”Auttaa pääsemään syksyllä nopeammin juonen päähän kiinni”

13.06.2019

Päävalmentaja Jesse Welling on ollut tyytyväinen kesäharjoittelujakson tuomiin kehitysaskeliin. 

Kiekko-Vantaa on harjoitellut erittäin monipuolisesti läpi kesäharjoittelujakson. Päävalmentaja Jesse Welling on tyytyväinen siihen miten pelaajat ovat vastanneet huutoon ja kovaan vaatimustasoon heti alusta saakka.

– Suunnitelmien mukaan on menty koko pätkä, eikä vastoinkäymisiä ole oikeastaan tullut. Vielä ei olla valmiita, mutta tämä oli hyvä pätkä ja kehitystä tuli. Tämä auttaa syksyllä meitä pääsemään nopeammin juonen päähän kiinni.

Pelaajat siirtyvät omatoimiselle viikolle perjantaina päättyvän leirin jälkeen. Sorvin ääreen palataan heti elokuun alussa.

Joukkueen rakentaminen on sujunut hyvin. Tällä viikolla uusina niminä joukkueeseen liittyivät SM-liigakaukaloista tutut hyökkääjät Harri Kainulainen ja Mikael Saha.

– Tilanne on isossa kuvassa hyvä ja vielä muutamaa palasta etsitään.

Kesäharjoittelujakson aikana joukkue on hioutunut yhtenäisemmäksi ja läppä on lentänyt pukuhuoneessa. Myös uusi valmennustrio on löytänyt nopeasti yhteisen sävelen.

– Todella hyvin on lähtenyt työt käyntiin. Meillä ei ole yhteistä historiaa ja taustaa, joten olemme opetelleet yhteisille toimintatavoille. Siinäkin mielessä tämä kevät on ollut tärkeä ajanjakso.

Tsekkaa koko haastattelu yltä.

Mestis