Kiekko-Vantaa | Mestis

Kokoonpano kohtalon kiekkoiltaan

15.03.2019

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään runkosarjan päätösottelussaan vieraskaukalossa TUTO:n. Kiekko tippuu jäähän Kupittaalla Marli Areenalla klo 18.30.

Kiekko-Vantaa taistelee pudotuspelipaikasta. Lohipaitojen täytyy voittaa varsinaisella peliajalla tänään. Täysi pistepottikaan ei pudotuspelipaikkaa takaa, vaan RoKin on puolestaan jäätävä kokonaan ilman pisteitä sarjakärki Kokkolan Hermeksen vieraana.

TUTO puolestaan tappelee vielä runkosarjan kotiedusta, mutta sekin tarvitsee apua muilta joukkueilta päästäkseen neljän parhaan joukkoon.

Kiekko-Vantaa ja TUTO ovat kohdanneet tällä kaudella yhteensä viisi kertaa ja vantaalaiset ovat jokaisesta pelistä kerännyt vähintään pisteen. Lohipaidat ovat voittaneet molemmat tämän kauden kohtaamiset Kupittaalla varsinaisella peliajalla ja sama temppu täytyy tehdä myös nyt.

Lohipaitojen kokoonpanoon ei suuria muutoksia tapahdu sitten keskiviikon voitokkaan LeKi-mittelön. Mestiksen nollapelitilaston ykkönen Waltteri Ignatjew jatkaa tolppien välissä. Pakkiparit pysyvät ennallaan, kun taas hyökkäyksessä Joel Sund ja Ville-Valtteri Mustonen vaihtavat paikkoja.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustajat Eetu Torpström sekä Tyko Karjalainen ja hyökkääjät Antton Mönkäre, Riku Tiainen sekä Erik Embrich.

Huilivuorossa ovat hyökkääjät Joona Puhakka, Samuli Sorsa ja Jussi Pelto-Arvo.

TUTO–Kiekko-Vantaa tänään klo 18.30 Marli Areenalla. Jos et pääse paikan päälle kannustamaan lohipaitoja, niin ottelua voit seurata Elisa Viihde Sportin kautta. Myös faniryhmä Ruutanoiden epävirallinen kisakatsomo Old Story näyttää kamppailun.

Kiekko-Vantaa tänään:

91 Aleksi Halme–81 Joona Monto–46 Henri Tamminen

67 Joel Sund–29 Joona Harjama–8 Miro-Pekka Saarelainen

86 Roope Niskanen–3 Pekka Niemimaa–20 Ville-Valtteri Mustonen

26 Jesse Niemi–27 Alex Levänen–70 Oliver KIljunen

 

55 Alex Lindroos–63 Roope Reini

28 Ilari Metsola–2 Joel Pyykkönen

72 Jere Kiviniemi–58 Emil Leppänen

40 Mikko Kumin

 

1 Waltteri Ignatjew (30 Eetu Mäkiniemi)

Mestis