Kiekko-Vantaa | Mestis

Jani Manninen: ”Aika palauttaa Kiekko-Vantaa playoff-joukkueeksi”

05.05.2020

Jani Mannisen viime kausi valmentajana oli mielenkiintoinen: hän luotsasi Kiekko-Vantaan A-nuoret toista kertaa peräkkäin Nuorten SM-liigaan, siirtyi ennen vuodenvaihdetta Mestis-joukkueen apuvalmentajaksi ja lrunkosarjan lopussa hän taikoi Mestis-joukkueen pääkäskijänä lohipaidat kuuden ottelun voittoputkessa takamatkalta lähelle playoff-junaa. Ensi kaudella hän toimii Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueen apuvalmentajana. 

– Se oli valmentajuuden korkeakoulu lyhyessä ajassa. Siinä näki kiekkobisneksen kaikki puolet läheltä. Se oli opettavainen kausi, mutta samalla hienoa oli nähdä miten hyvin pääsi sisälle Mestis-joukkueen arkeen ja pääsi tekemään Mestis-pelaajien kanssa töitä, Manninen kertoo.

Kiekko-Vantaa kokoontui maanantaina hallituksen ohjeiden mukaisesti testeihin Trio Areenalle.

– Se mikä tässä päivässä oli tärkeintä, niin pääsi näkemään pelaajia ja vaihtamaan kuulumisia. Kun joukkuearki saatiin edes hetkeksi käyntiin, niin se on pirun siistiä, Manninen hehkutti.

Yhteistyö päävalmentaja Mika Niskasen kanssa on lähtenyt hienosti käyntiin.

– Mikan kanssa ollaan valmennettu vuosien saatossa vastakkain. Naamat on tullut tutuksi ja Kiekko-Vantaan A-nuorten aikanani Mikan kanssa oltiin tekemisissä Jokeri-yhteistyön kautta. Paljon olemme puhelimessa nyt jutelleet, suuntaviivat on vedetty kesälle, harjoitusohjelma laadittu ja nyt sitä päästiin myös esittelemään joukkueelle.

Kahdella edellisellä kaudella Kiekko-Vantaalla on ollut kasassa sarjan nimekkäimpiä nippuja, mutta se on jäänyt täpärästi ulos pudotuspeleistä. Ensi kaudelle ensimmäinen tavoite on siis selkeä.

– On aika palauttaa Kiekko-Vantaa playoff-joukkueeksi.

 

Mestis