Kiekko-Vantaa | Mestis

Emil Leppänen ja Roope Niskanen jatkosopimuksiin

26.04.2019

Kiekko-Vantaa sorvasi kaksi jatkosopimusta ensi kaudelle.

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2019–20 kattavat jatkosopimukset puolustaja Emil Leppäsen ja hyökkääjä Roope Niskasen kanssa.

Leppänen, 23, on kiekkoillut kolmella edellisellä kaudella Kiekko-Vantaan riveissä ja pelannut lohipaidassa yhteensä 138 Mestis-ottelua. Hän oli voittamassa seuralle Mestis-hopeaa keväällä 2017. Viime kaudella Leppänen pelasi Kiekko-Vantaan miehistössä 39 ottelua tehoilla 1+3.

– Hyvillä mielin jatkan lohipaidassa. Koen, että en ole valmis lähtemään Vantaalta. Haluan onnistua täällä ja kehittyä pelaajana. Kyllä tästä on jonkinlainen koti tullut, Leppänen kertoo.

– Joukkueena lähdetään parantamaan viime kaudesta ja menestymään. Henkilökohtaisella tasolla haluan kehittyä pelaajana ja saada enemmän irti itsestäni. Itseluottamus kasvaa vain pelaamalla, C-junioreista saakka Kiekko-Vantaata edustanut Leppänen tietää.

Ilves-kasvatti Niskanen, 24, aloittaa neljännen kautensa lohipaidassa. Viime kaudella luisteluvoimainen ja työteliäs laitahyökkääjä saalisti 26 ottelussa kaksi syöttöpistettä. Niskanen on pelannut Mestiksessä yhteensä 101 ottelua KeuPa HT:n, LeKin ja Kiekko-Vantaan riveissä.

– Koen, että Kiekko-Vantaa on hyvä paikka kehittyä pelaajana. Viime kausi meni heikosti niin joukkueelta kuin itseltäni, joten nälkää kyllä riittää. Tavoite on pelata ehjä ja nousujohteinen kausi. Minun pitää löytää se oma peli ja päästä parhaalle mahdolliselle tasolle, Niskanen kertoo.

– Ei mikään minun papereissa Tamperetta voita, mutta kyllä Vantaasta on tullut toinen kotini. Tämä on hieno paikka. Odotan innolla, että pääsee treenaamaan ja tutustumaan uusiin joukkuekavereihin, Niskanen sanoo.

Kiekko-Vantaan try out -ryhmään liittyvät vielä viime kaudella SaiPan A-nuorissa pelannut Jesse Holopainen ja Nokian Pyryä edustanut hyökkääjä Kristian Kause.

Kiekko-Vantaan sopimustilanne:

Maalivahdit:

Niku Halla-Aho

Waltteri Ignatjew (Jokerit)

Aleksanteri Heiskanen (Jokerit)

Puolustajat:

Miika Heiskari

Erno Hopponen

Samuel Sikstus

Ville Rautiala

Emil Leppänen

Eetu Torpström (Jokerit)

Roope Reini (Jokerit)

Tomi Turunen (try out)

Ville Österman (try out)

Jesse Holopainen (try out)

Hyökkääjät:

Joel Sund

Ville-Valtteri Mustonen

Petteri Villanen

Markus Lahtinen

Joonas Niemelä

Roope Niskanen

Aleksi Halme (Jokerit)

Konsta Hirvonen (Jokerit)

Eetu Mäki (Jokerit)

Oliver Kiljunen (try out)

Niko Lottanen (try out)

Samu Poutanen (try out)

Miska Varjosaari (try out)

Atte Kauppinen (try out)

Kristian Kause (try out)

Mestis