Kiekko-Vantaa | Mestis

Kokoonpano perjantai-illan huippukamppailuun

12.01.2018

Kiekko-Vantaa matkustaa tänään revanssiviikonlopun avauskohtaamiseen TUTO Hockeyn vieraaksi. Lohipaitojen neljän vierasottelun putki huipentuu Kupittaalla, jossa kiekko tippuu jäähän klo 18.30.

Kiekko-Vantaa on sarjassa toisena, mutta lähtee nyt katkaisemaan kolmen ottelun mittaista tappioputkeaan. TUTO Hockey on sarjataulukossa kuudentena, vaikka se on tehnyt sarjassa eniten maaleja ja päästänyt vähiten. Odotettavissa on kahden kovan joukkueen kuuma ja laadukas kiekkopeli arvokkaista sarjapisteistä.

Lohipaitojen kokoonpanoon tulee ainoastaan pieniä viilauksia. Hyökkäykseen paluun tekee keskiviikkona huilannut Toni Leinonen, joka hyökkää yhdessä maestro Joona Harjaman ja taikuri Janne Kivilahden kanssa. Kultakypärä Juuso Perttilä tulee ykkösketjuun Erik Embrichin ja Jussi Pelto-Arvon rinnalle. Ikitaistelija Joonas Hyttinen ottaa paikan Roope Niskasen ja kolmen ottelun mittaisessa pisteputkessa iltaan lähtevän Alex Leväsen rinnalla. Vantaalaisten tolppien välissä jatkaa Jani Kautto

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat pitkäaikaispotilaat Nico Nurmikanta, Pekka Niemimaa ja Atte Mäkinen. Huilivuorossa ovat Joona Tolvanen, Kimi Leppävuori ja Teemu Mielonen. Maalivahti Juho Ratilainen on viikonloppuna Jokereiden A-nuorten vahvuudessa. 

Kiekko-Vantaa tänään:

43 Jussi Pelto-Arvo–45 Erik Embrich–20 Juuso Perttilä

52 Miro Mäkinen–91 Viljami Wacklin–67 Julius Rantaeskola

57 Toni Leinonen–29 Joona Harjama–24 Janne Kivilahti

86 Roope Niskanen–19 Alex Levänen–15 Joonas Hyttinen

16 Joakim Kukkonen

 

21 Juha Tarkkanen–42 Veeti Vainio

23 Otto-Eemeli Linke–4 Sakari Turtiainen

5 Joonas Valkonen–18 Emil Leppänen

 

37 Jani Kautto (30 Markus Leinonen)

Mestis