Kiekko-Vantaa | Mestis

Kokoonpano KeuPa HT-otteluun

25.01.2017

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään Trio Areenalla KeuPa HT:n. Taistelu arvokkaista sarjapisteistä starttaa klo 18.30.

Tolppien välissä torjuntavastuun ottaa Jani Kautto. Pelaavaan miehistöön paluun tekevät: Lasse Uusivirta, Frank Gymer, Antti Kauppinen ja Emil Leppänen.

Kiekko-Vantaan ykkösketju jatkaa samassa koostumuksessa. Uransa 100. Mestis-ottelunsa pelaava Toni Leinonen ja Julius Rantaeskola viilettävät tuttuun tyyliin laidoilla. Pekka Niemimaa rytmittää peliä keskikaistalla. Puolustuksessa luutivat Iiro Sulin ja Nico Nurmikanta.

Lohipaitojen kakkosketjussa jatkavat Joona Harjama ja Patrik Moisio. Hyökkäyskolmikon täydentää SaPKoa vastaan vantaalaisten ainokaisen viimeistellyt Atte Mäkinen. Pakkiparin muodostavat Juho Rautanen ja Lasse Uusivirta.

Kiekko-Vantaan kolmosketju palaa samaan muotoon, jossa se pelasi muutama viikko takaperin. Frank Gymer ja Joonas Hyttinen pelaavat laidoilla. Sentterinä toimii Teemu Mielonen. Kolmikon takana operoivat Lassi Raitanen ja Paavo Ylipaino.

Lohipaitojen nelosketju menee kokonaan uusiksi. Miro Mäkinen masinoi ketjua sentterin tontilta. Laidoille tulevat Joel Lehtinen ja Antti Kauppinen. Kiekko-Vantaan seitsemäs puolustaja on Emil Leppänen.

Loukkaantumisen vuoksi sivussa on puolustaja Valtteri Lemmetty. Laitahyökkääjä Niklas Andersson kärsii pelikieltoa. Huilivuorossa ovat Markus Leinonen, Arttu Savaloja, Teemu Väisänen, Ville Heikkinen ja Simo Konttinen. 

Kokoonpano:

Mestis