Rantaeskola: "Peli paranee koko ajan"

17.10.2017

Kiekko-Vantaa kohtaa keskiviikkona Trio Areenalla klassikkokohtaamisessa TUTO Hockeyn. Laitahyökkääjä Julius Rantaeskola odottaa innolla kuumaa kamppailua. 

– TUTO antaa kovaa painetta, joten luistin saa liikkua, Kiekko-Vantaan laitahyökkääjä Julius Rantaeskola kertoo. 

Kiekko-Vantaa on sarjassa neljäntenä ja kerännyt kuudesta ottelusta 12 pistettä. Lohipaitojen kolmen ottelun mittainen voittoputki katkesi lauantaina Trio Areenalla, kun Jokipojat haki täyden pistepotin laadukkaasta ja vauhdikkaasta kiekkonäytelmästä 4–1-lukemin. Vantaalaisten ainokaisen osuman iski Viljami Wacklin

– Hyvissä asetelmissa ollaan. Peli paranee koko ajan ja lisää tullaan napsimaan voittoja, Rantaeskola sanoo. 

Maalinälkäinen Rantaeskola on nakuttanut kuuteen otteluun tehot 2+2. Viime kaudella hyökkääjä nousi ryminällä sarjan parhaimpien maalintekijöiden joukkoon ja paukutti 26 osumaa sivuten Markku Takalan nimissä olevaa seurahistorian yhden kauden maaliennätystä.

– Paljon on vielä parannettavaa itsellä, eikä ole syytä mihinkään älyttömiin juhliin. Kyllä niitä pisteitä vielä lisää tulee työnteon kautta, Rantaeskola tuumii.

Viime kevään välierävastustaja TUTO Hockey on sarjassa viidentenä. Nimivahva turkulaisryhmä on saalistanut kuudesta ottelusta 11 pistettä. Miika Elomon luotsaama Suomen Cupin mestarijoukkue saapuu Vantaalle kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Mestiksen huippukamppailu Kiekko-Vantaa–TUTO Hockey keskiviikkona Trio Areenalla klo 18.30. 

Loukkaantuneet:

Joona Tolvanen

Teemu Mielonen

Pekka Niemimaa

Atte Mäkinen

Kiekko-Vantaan sisäinen pistepörssi:

1) Juuso Perttilä 4+6=10

2) Janne Kivilahti 2+4=6

3) Joonas Hyttinen 2+3=5

TUTO Hockeyn sisäinen pistepörssi:

1) Matias Lehtonen 4+4=8

2) Aki Keinänen 3+5=8

3) Kalle Valtola 1+6=7

Tiesitkö?

1) Kiekko-Vantaan taiturimainen hyökkääjä Janne Kivilahti lähtee otteluun kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa.

2) Mestiksen pistepörssissä toisena oleva kultakypärä Juuso Perttilä on päässyt tehopisteiden makuun neljässä edellisessä ottelussa.

3) Alkuperäiset Mestis-seurat Kiekko-Vantaa ja TUTO Hockey kohtasivat viime kaudella runkosarjassa ja kevään kuumassa välieräsarjassa yhteensä 11 kertaa. Lohipaidat juhlivat voittoa seitsemän kertaa ja turkulaiset napsivat yhteensä neljä voittoa. 

Seuraa heitä:

#24 Janne Kivilahti, K-Vantaa

Taiturimainen hyökkääjä lähtee otteluun kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa. Juonikas pelaaja hyökkäyspäässä. Hyvä luistelija ja maalintekijä, mutta tunnettu myös pelintekotaidoistaan. 

#73 Niclas Lucenius, TUTO Hockey

Hyökkäyspään taituri löytää lapoja ja iskee lättyä pussiin paikoista. Kuukauden kattavalla sopimuksella TUTO:n hyökkäystä vahvista sentteri on äärimmäisen hyvä ylivoimapelaaja. Aloittanut kauden tehokkaasti.