Kiekko-Vantaa takaisin kotimaiseen omistukseen

27.08.2015

Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kai Sointu on hankkinut omistukseensa 53 % Kiekko-Vantaan osakkeista ja äänistä. Mestistä pelaava Kiekko-Vantaa palaa kotimaiseen omistukseen, kun entinen ulkomainen pääomistaja luopuu omistuksestaan. Seuran pitkäaikainen hallituksen puheenjohtaja Kalevi Helppolainen jatkaa tehtävässään.

Kai Sointu on alun perin tamperelainen kiekkomies, joka on toiminut Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2013. Sointu pelasi oman kiekkouransa Tampereen Ilveksessä. Kiekkouransa jälkeen hän on toiminut mm. pankinjohtajana sekä kansainvälisissä tehtävissä. Sointu oli myös Liiga-Ilveksen toimitusjohtajana 90-luvulla.

-Tarkoitus on yhdessä kannattajien, seuran aktiivien ja yrityselämän yhteistyökumppaneiden kanssa kehittää seuraa ja vantaalaista kiekkoilua eteenpäin, kommentoi toimitusjohtaja Kai Sointu

Kiekko-Vantaan valmistautuminen alkavaan Mestis-kauteen on hyvässä vauhdissa ja joukkue alkaa pääosin olla koossa. Joukkueen kausi alkaa ottelulla TUTO Hockeyta vastaan 16.9. Tikkurilan TRIO-Areenalla.