Kiekko-Vantaa | Mestis

Valtteri Karnaranta Kiekko-Vantaaseen lainalle

30.10.2023

Ässien lupaava ja taitava hyökkääjä Valtteri Karnaranta vahvistaa Kiekko-Vantaata. 

Hyökkääjä Valtteri Karnaranta saapuu Porin Ässistä vahvistamaan Kiekko-Vantaata lainasopimuksella.

– Hienoa, että saadaan Valtteri Karnaranta Vantaalle. Valtteri tuo hyökkäyspäähän taitoa ja kaivattua ratkaisuvoimaa lisää. Kiitos Ässille ja urheilujohtaja Janne Vuoriselle, Kiekko-Vantaan pelaajakoordinaattori Mikko Mannonen kertoo. 

– Valtterilla on valtava tuloksentekopotentiaali. Näppärä ja taitava hyökkääjä, jolla on työmoraali kunnossa. Hyvä lisä meidän joukkueeseen, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen sanoo. 

Karnaranta matkustaa Vantaalle tänään ja liittyy joukkueeseen tiistaina. Laina kestää joulutaukoon saakka, mutta Ässillä on oikeus kutsua pelaaja takaisin aikaisemmin. 

Karnaranta on pelannut tällä kaudella U20 SM-sarjassa Ässissä 5 ottelua tehoilla 1+6=7. 

Taitava ja juonikas laitahyökkääjä on pelannut urallaan 25 Liiga-ottelua Ässissä tehoilla 0+2. 

Karnaranta on jo useamman vuoden ollut tehokkaimpia hyökkääjiä U20 SM-sarjassa. Viime kaudella Oulun Kärppien kasvatti takoi 41 ottelussa tehot 14+39=53 ja oli koko sarjan pistepörssin nelonen. 

 – Karnarannan alkukausi on ollut haasteellinen kahden eri vamman takia. Viikonlopun U20 pelit sujuivat mallikkaasti loukkaantumisen jälkeen. Nyt hänellä on aika saada miesten pelejä, joten laina Mestikseen tuli ajankohtaiseksi. Vantaalla on hyvä valmennus Jani Mannisen johdolla ja eteenpäin pyrkivä organisaatio. Kiitos heille yhteistyöstä, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kertoo.

Tervetuloa Vantaalle, Valtteri! 

Mestis