Kiekko-Vantaa | Mestis

Nico Sirviö jatkaa Kiekko-Vantaan U20-joukkueen päävalmentajana

16.01.2024

Kiekko-Vantaa ja Nico Sirviö ovat käyttäneet sopimuksessa olleen option kaudesta 2024–25. 

Nico Sirviö, 33, on tehnyt hyvää työtä Kiekko-Vantaan U20-joukkueen päävalmentajana. Tulokset ovat olleet sen mukaisia. Kiekko-Vantaa on U20 Mestiksessä toisena ja kiinni paikassa alempaan SM-sarjaan kevääksi. 

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Nicon ja koko valmennuksen työhön. Hienoa, että Nico jatkaa Vantaalla. Pelaajat ovat kehittyneet, arki on ollut laadukasta ja tulosta on tullut, Kiekko-Vantaan pelaajakoordinaattori Mikko Mannonen kertoo. 

– U20 tulee olemaan osa urheilutoimintamme kehittämisen painopisteistä, Kiekko-Vantaan hallituksen puheenjohtaja Anssi Aura sanoo. 

Sirviö luotsasi ennen nykyistä pestiään Järvenpään Haukkoja miesten Suomi-sarjassa. Kokemusta löytyy nuorten valmentamisesta myös JYPin ja Diskoksen organisaatioista. Sirviö on viihtynyt Vantaalla hyvin.

– Mukava jatkaa Vantaalla. Tämä on minulle hyvä paikka kehittyä valmentajana ja olen viihtynyt täällä. Yhteistyö edustuksen kanssa on toiminut hyvin ja organisaatiosta huokuu tällä hetkellä vimma kehittyä, Sirviö kertoo. 

Kiekko-Vantaalla on U20 Mestiksen alkusarjaa jäljellä neljä ottelua. Muikut on matkalla SM-sarjaan kevääksi. 

– Jatketaan hyvää työtä arjessa ja tehdään pienetkin asiat oikein, niin varmasti saadaan se mitä ansaitaan. Joka pelissä on panosta ja nautitaan jääkiekosta, Sirviö tuumii. 

Mestis