Kiekko-Vantaa | Mestis

KIEKKO-VANTAAN OMISTUS VAIHTUU – UUSI OMISTAJAVIISIKKO KUTSUU KAIKKI MUKAAN KEHITTÄMÄÄN VANTAALAISTA KIEKKOILUA

21.09.2023

Vantaalaisen jääkiekon Mestis -seura Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n koko omistus vaihtuu. Uusi omistajaviisikko tuntee toisensa jääkiekon, liike-elämän ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen kentiltä. Viisikon juuret ovat vahvasti Vantaalla.

Suurin omistaja on Antti Niemi. Kiekko-Vantaan kasvattina Antti pelasi NHL:ssä pitkän uran. Se huipentui Stanley Cup voittoon Chicago Blackhawksin maalivahtina kaudella 2010, jolloin hänet valittiin myös vuoden jääkiekkoilijaksi Suomessa. Antti aloitti maajoukkueuransa 2007 ja edusti Suomea 2014 olympialaisissa. Kiekko-Vantaa on jäädyttänyt Antin pelinumeron 39.

Visiona on, että vuonna 2030 Vantaalla pelataan liigakiekkoa

Hallituksen puheenjohtaja Anssi Aura on myös Kiekko-Vantaan kasvatti. Yrittäjätaustainen Anssi vaikuttaa kotiseudullaan kaupungin- ja aluevaltuutettuna ja työskentelee kehitysjohtajana Neonmediassa, osana Mediakonserni Keskisuomalainen Oyj:tä.

Hallituksen varapuheenjohtaja Otso Kivimäki on johtaja ja osakas kiinteistöalan Newsec Advisory Finland Oy:ssä. Otso vaikuttaa myös vahvasti kunta- ja aluepolitiikassa toimiessaan tällä hetkellä Vantaan kaupunginvaltuutettuna, sekä Vantaa-Kerava aluevaltuutettuna.

Hallituksen jäsen Ossi Kivimäki on perustaja ja toimitusjohtaja veljensä Otson kanssa omistamissa Aallonkoti Hotel Apartmentissa (Aviator Properties Ltd Oy) sekä K2O Property Oy:ssä.

Jari Kolehmainen on Divest -konsernin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Divest toimii mm. talouden, rahoituksen ja ulkomainonnan liiketoiminta-alueilla.

– Meitä viisikkonana yhdistää halu toimia vantaalaisen jääkiekkoilun hyväksi. Haluamme tarjota yleisölle Mestis -hengessä viihdyttävää jääkiekkoa ja pelaajille kiintoisan kehityspolun.

Samalla kiitämme Kai Sointua 10 vuoden ansiokkaasta työstä Kiekko-Vantaan omistajana ja toimitusjohtajana. Jatkamme Kiekko-Vantaan luotsausta tilanteessa, jossa alkava Mestis -kausi on poikkeuksellisen kiinnostava. Uusien joukkueiden myötä, pelaajien ja yleisön kiinnostus on kasvanut valtavasti.

Kutsumme kaikki vantaalaiset mukaan kehittämään kaupungin ykkösjoukkuetta. Yhdessä pääsemme pitkälle. Visiona on, että vuonna 2030 Vantaalla pelataan liigakiekkoa.

Kiekko-Vantaan kausi alkaa vierasottelulla KeuPa HT:tä vastaan perjantaina 22.9.2023. Ensimmäinen kotiottelu Tikkurilassa pelataan lauantaina 23.9.2023, jolloin vastaan asettuu FPS.

Mestis