Kiekko-Vantaa | Mestis

Emil Oksanen Kiekko-Vantaan hyökkäykseen

01.10.2022

Taitavan hyökkääjän Emil Oksasen taidoista saadaan nauttia jatkossa Vantaalla.

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2022–23 kattavan sopimuksen laitahyökkääjä Emil Oksasen, 24, kanssa.

– Liityn lohipaitaan todella innoissani. Olen kuullut paljon hyvää seurasta ja valmennus on entuudestaan tuttu. Haluan auttaa joukkuetta voittamaan pelejä ja menestymään, Kiekko-Vantaan hyökkääjä Emil Oksanen kertoo.

Espoolaislähtöinen Oksanen pelasi viime kaudella Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Hockey Allsvenskanissa Mora IK:n riveissä 24 ottelua tehoilla 3+3 ja loppukauden hän kiekkoili Puolan pääsarjassa Cracovia Krakowan paidassa.

Taitavalla ja nopealla rightin hyökkääjällä on vyöllään 58 liigaottelua SaiPan paidasta kahdelta kaudelta. Oksanen oli voittamassa Suomelle U18 maailmanmestaruutta 2016. Lisäksi tililtä löytyy muun muassa U16 Suomen mestaruus, U20 SM-sarjan hopea ja Mestis-pronssi.

– Emil on huippuhyökkääjä, joka tuo meille maalintekovoimaa ja vauhtia. Emil oli meidän tähtäimessä jo aiemmin ja hienoa, että saatiin homma maaliin nyt. Hän sopii meidän sapluunaan tosi hyvin pelaajana ja lisäksi hän on fiksu kaveri ja erittäin hyvä tyyppi, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoo.

Oksanen pelaa Kiekko-Vantaassa numerolla 2 ja hän liittyy joukkueeseen maanantaina. 

Mestis