Kiekko-Vantaa | Mestis

Tervetuloa kotiin, Mile!

03.12.2019

Kiekko-Vantaa vahvistuu hyökkääjä Teemu Mielosella, joka liittyy lohipaitoihin joulutaukoon kestävällä lainasopimuksella Suomi-sarjajoukkue Porvoon Huntersista.

Kiekko-Vantaan oma kasvatti Teemu Mielonen palaa lohipaitaan. Taitava ja vikkelä hyökkääjä nähdään Kiekko-Vantaan riveissä joulutaukoon saakka ulottuvalla lainasopimuksella.

– Kiva olla täällä. Tuli hyvä fiilis heti aamulla, kun kurvasin hallin pihalle. Täällä on mukavanoloinen ryhmä kopissa ja hyviä pelaajia. On iso haaste päästä minulle kovempaan tempoon mukaan, mutta on mukava päästä haastamaan itseä, Teemu Mielonen kertoo.

Mielonen, 25, on pelannut tehokkaan alkukauden Suomi-sarjajoukkue Porvoon Huntersin riveissä. Juonikas hyökkääjä on tehtaillut 19 ottelussa tehot 12+23=35 ja johtaa koko sarjan pistepörssiä.

– Alkuun jengillä oli vaikeaa, mutta on parannettu viime aikoina paljon. Olen päässyt pelaamaan hyviässä ketjussa ja oma peli on kulkenut ihan hyvin, niin tulostakin on tullut, Mielonen valottaa.

Viime kaudella Mielonen teki niin ikään tuhoisaa jälkeä Hunterissa, sillä 38 ottelussa hän takoi tehot 17+30=47.

Mestistä Mielonen on pelannut yhteensä 127 ottelua Kiekko-Vantaan riveissä. Hän oli voittamassa seuralle hopeaa keväällä 2017, jolloin pelasi uransa parhaan kauden.

Junioriuralta Mieloselta löytyy B-nuorten Suomen mestaruus Jokereista keväältä 2012.

Kiekko-Vantaa kärsii tällä hetkellä loukkaantumissumasta, sillä hyökkääjistä sivussa loukkaantumisten vuoksi ovat Mikael Saha, Markus Lahtinen, Jesse Niemi, Eetu Mäki ja Roope Niskanen. Pirteästi KHL-kaukaloissa esiintynyt Aleksi Halme on Jokereiden mukana vieraskiertueella.

Mestis