Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaa ja Jokerit uuteen pitkään yhteistyösopimukseen

01.10.2019

Kiekko-Vantaa ja Jokerit ovat solmineet uuden kolmevuotisen yhteistyösopimuksen, joka ulottuu kevääseen 2023 saakka. Seurojen tavoitteena on edelleen kehittää pelaajapolkua junioreista ammattilaissarjoihin ja näin palvella koko suomalaista jääkiekkoa.

Mestiksessä pelaava Kiekko-Vantaa on ollut Jokereiden virallinen yhteistyöseura vuodesta 2017 lähtien. Uusi sopimus astuu voimaan kauden 2019–20 jälkeen. Mestis on toiminut hyvänä ponnahduslautana nuorille pelaajille kohti ammattilaissarjoja ja seurat ovat tehneet viime vuodet tiivistä yhteistyötä myös markkinointipuolella.

– On hienoa jatkaa yhteistyötä Kiekko-Vantaan kanssa. Sopimus palvelee pelaajapolkuamme antamalla nuorille pelaajille mahdollisuuden ottaa askeleen miesten peleihin. Meille on tärkeää tukea Mestistä, jonka kehityksellä on iso merkitys suomalaisessa jääkiekossa, sanoo Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri.

– Yhteistyösopimus Jokereiden kanssa on meille hieno asia niin urheilutoimintamme kuin markkinointipuolemmekin kannalta. Uusi sopimus tuo yhteistyöhön pitkäjänteisyyttä ja antaa meille erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa toimintaamme. Yhteistyöstämme hyötyy myös suomalainen jääkiekko, koska pystymme auttamaan pelaajia eteenpäin urallaan, toteaa Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja Kai Sointu.

Mestis