Kiekko-Vantaa | Mestis

Jenkkipakki Jack Glover lohipaitaan

22.01.2020

Kiekko-Vantaa vahvistuu yhdysvaltalaispuolustaja Jack Gloverilla.

Kiekko-Vantaa on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen puolustaja Jack Gloverin, 23, kanssa.

Glover on on alle 18-vuotiaiden maailmanmestari keväältä 2014. USA:n mestarijoukkueessa Gloverin kanssa pelasivat muun muassa Buffalo-tähti Jack Eichel, Toronto Maple Leafsin superstara Auston Matthews, Columbuksen mailataituri Sonny Milano ja Detroitin ykköstykki Dylan Larkin.

Glover on Winnipeg Jetsin kolmannen kierroksen varaus kesältä 2014. Yhdysvaltalaispuolustaja on maineikkaan Minnesotan yliopiston koulima pelimies.

Minnesotan Golden Valleyssa varttunut jenkkipuolustaja aloitti kauden ECHL-liigassa Jacksonville IceMenin riviessä, jossa pelasi yhdeksän ottelua tehoilla 1+1.

Glover siirtyi joulukuun alussa Tshekin pääsarjajoukkue HC Kometa Bronon joukkueeseen, jossa pelasi viisi ottelua ilman tehopisteitä. Lisäksi Glover kiekkoili lainalla seitsemän ottelua Tshekin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla SK Horacka Slavia Trebicin pelipaidassa tehoilla 0+5=5.

Glover on raamikas, oikealta laukova ja hyvin liikkuva puolustaja, joka on kokonaisvaltaisesti hyvä joka puolella kaukaloa ja liikuttaa kiekkoa mallikkaasti.

Glover saapui Suomeen myöhään tiistai-iltana ja on valmis hyppäämään kaukaloon jo tänään, kun Kiekko-Vantaa matkustaa Peliittojen vieraaksi Heinolaan.

Gloverista tulee toinen yhdysvaltaispelaaja Kiekko-Vantaan seurahistoriassa kaudella 2010–11 lohinutussa esiintyneen Eddie DelGrosson jälkeen.

Welcome to the Kiekko-Vantaa, Jack Glover!

Mestis