Kiekko-Vantaa | Mestis

Hopponen palaa, Nikander ja Savela kehiin – katso kokoonpano

15.01.2020

Kuva: Shaun Duncan

Kiekko-Vantaa isännöi tänään Mestis-klassikossa Jokipoikia. Kiekko tippuu jäähän Trio Areenalla klo 18.30.

Pudotuspelipaikasta taisteleva Kiekko-Vantaa kohtaa tänään Trio Areenalla kotiedusta kamppailevan Jokipojat. Jaossa on äärimmäisen tärkeät sarjapisteet.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti: molemmat pelit ovat olleet todella tasaisia, mutta päättyneet Jokipoikien voittoon. Tänään Kiekko-Vantaa hakee siis kauden ensimmäistä päänahkaa ärjypaidoista.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee pieniä viilauksia. Taikuri Joonas Niemelän johtamaa ketjua lukuun ottamatta hyökkäysketjut menevät uusiksi. Myös pakkipareihin tulee muutoksia, sillä kapteeni Erno Hopponen on palannut jälleen pelikuntoon. Hopponen pelaa tänään uransa 100. Mestiksen runkosarjaottelunsa.

Tolppien välissä torjuntavastuun ottaa Waltteri Ignatjew.

Lohipaitojen kokoonpanoon tulee Jokereiden A-nuorten kapteeni Jolle Nikander ja Kiekko-Vantaan A-nuorten kippari Lauri Savela.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustajat Miika Heiskari sekä Jesse Holopainen ja hyökkääjät Aleksi Halme, Roope Niskanen, Samu Poutanen ja Mikael Saha. Terveenä huilivuorossa ovat maalivahti Niku Halla-Aho ja puolustaja Emil Leppänen. Jokereiden KHL-miehistön matkassa on hyökkääjälupaus Konsta Hirvonen. Laituri Oliver Kiljunen on puolestaan pelikiellossa.

Kiekko-Vantaa–Jokipojat tänään klo 18.30 Trio Areenalla. Edullisemmat ennakkoliput hankit täältä.

Kiekko-Vantaa tänään:

67 Joel Sund–9 Harri Kainulainen–11 Julius Valtonen

26 Petteri Villanen–14 Joonas Niemelä–16 Eetu Mäki

12 Erkka Seppälä–Jolle Nikander–20 Ville-Valtteri Mustonen

24 Markus Lahtinen–23 Jesse Niemi–25 Lauri Savela

 

18 Joonas Valkonen–52 Eetu Torpström

63 Roope Reini–13 Keni Karalahti

6 Samuel Sikstus–17 Erno Hopponen

42 Ville Rautiala

 

1 Waltteri Ignatjew (41 Aleksanteri Heiskanen)

Ottelulipun ostaneille Teboil Tikkurilasta Shine Lux -pesu tarjoushintaan. Nyt on kirkas tarjous! Kiekko-Vantaan kotipelin ottelulipulla saat Teboil Tikkurilasta Shine Lux -pesun hintaan 19,50 euroa (hinta ilman tarjousta 29,90 euroa). Tarjous on voimassa aina viikon ottelulippua vastaan.

Mestis