16.08.2024

Kiekko-Vantaa koki harjoituskauden ensimmäisen tappionsa.

Kiekko-Vantaa · Jani Mannisen mietteet Jokerit-ottelusta

Kiekko-Vantaa ja Jokerit iskivät yhteen perjantaina Tikkurilan Areenalla, jossa nähtiin jälleen vauhdikas harjoituskauden vääntö.

Lohi sai matsiin huonon alun etenkin tulostaululla. Jokerit iski ensimmäisestä hyökkäyksestä 1–0-osuman, kun Otto Karvinen heilutti verkkoa.

Jokerit siirtyi neljän minuutin pelin jälkeen jo 2–0-johtoon Samuel Salosen osumalla.

Kiekko-Vantaa tuli maalin päähän parannettuaan peliään. Palkinto tuli, kun Ville Rautiala laukoi viivalta ja Niclas Tenhovuori ohjasi maalin edestä kiekon reppuun.

Jokerit siirtyi kahden maalin karkumatkalle kuitenkin erän lopussa, kun Jesse Liuksiala harhautteli liian vapaasti tilanteeksi 1–3.

Toinen erä oli niin ikään tasaista vääntöä. Jokerit meni erän alussa 1-4-johtoon Aatu Wulffin laukauksella.

Kiekko-Vantaa kavensi erän puolivälin jälkeen, kun Topi Vuori löysi maalin edestä Roope Turusen, joka nautiskeli harjoituskauden avausmaalinsa.

Kolmannessa erässä Lohi haki vimmatusti osumia ja punnersikin erän puolivälissä maalin päähän. Olli Maansaari harhautteli näyttävästi Robin Laukkasen kahville ja Niklas Nordgren lapioi irtokiekon maalin edestä sisään.

Kiekko-Vantaa otti lopussa riskiä, mutta se ei toivottua tulosta tuottanut. Rasmus Lahnaviik peippasi vastaiskusta Jokerit taas kahden maalin karkumatkalle reilu pari minuuttia ennen loppua.

Kiekko-Vantaa haki lopussa vielä maalia ilman veskaria, mutta Jaakko Haartin tolppakutia lähemmäksi se ei päässyt.

Kiekko-Vantaa pelaa seuraavan harjoitusottelunsa keskiviikkona 28. elokuuta Ketterän vieraana.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä paremman selauskokemuksen tarjoamiseksi.
Näihin kuuluvat olennaiset evästeet, jotka ovat välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta, sekä muut evästeet, joita käytetään esim. anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Huomaa, että asetuksista riippuen kaikki sivuston toiminnot eivät välttämättä ole käytettävissä. Mikäli muutat valintoja, niin päivitä sivu uudelleen asetusten tallentamisen jälkeen.