Maukas harjoituskauden avaus – Kiekko-Vantaa löi Jokerit

09.08.2024

Kiekko-Vantaa nappasi maistuvan päänahan harjoituskauden avauksessa.

Kiekko-Vantaa ja Jokerit löivät yhteen perjantaina harjoituskauden avauksessa Tikkurilan Areenalla yli 1000-päisen yleisön edessä. Vauhtia oli kuin Monzassa ja Kiekko-Vantaa esitti jo hyviä viitteitä tekemisestään.

Kiekko-Vantaa pelasi vahvan ensimmäisen erän ja iski kahdesti. Maestro Erkka Seppälä riisti kiekon ja napautti Kiekko-Vantaan harjoituskauden avausmaalin ajassa 12.04. Erän viimeisellä minuutilla vantaalaiset lisäsivät johtoaan, kun hienon hyökkäyspään pelin jälkeen taikuri Okko Kangasniemi tinttasi tilanteeksi 2–0 Seppälän ja Santeri Peltolan syötöistä.

Toisen erän alku olli Jokereiden, mutta erän vanhetessa Kiekko-Vantaa pääsi taas juonen päästä kiinni. Jokerit kavensi erän lopussa, kun Arttu Lausniemi rokotti maalin edestä.

Kolmas erä oli lohipaidoilta vahvaa tekemistä ja Jokerit ei juuri maalipaikoille päässyt. Lohi meni 3–1-johtoon viiden pelatun minuutin jälkeen, kun Mikael Menna avasi peliä, Niklas Nordgren tarjoili hienosti ja Ron Gustafsson sivalsi kiekon maalin edestä reppuun.

Jokerit kavensi pari minuuttia myöhemmin Leevi Lembergin ohjauksella maalin edestä. Kiekko-Vantaa ei tästä hätkähtänyt vaan pelasi kypsästi loppuun saakka.

Kiekko-Vantaa meni 4–2-johtoon ajassa 54.27, kun Veeti Kuhta tarjoili näyttävästi ja Ville Sivonen naulasi kahdella yhtä -vastaan hyökkäyksestä kiekon pussin pohjalle.

Joukkueet kohtaavat uudestaan Tikkurilan Areenalla ensi perjantaina.