Kiekko-Vantaalle tappio Imatralla

28.08.2024

Ketterä oli tehokkaampi joukkueiden ensimmäisessä näytöksessä.

Kiekko-Vantaa ja Ketterä iskivät yhteen keskiviikkona Imatralla. Ketterä oli kamppailussa liukkaamalla jalalla liikenteessä, eikä Kiekko-Vantaa puolestaan päässyt ihan parhaimpaansa millään osa-alueella. Hyviäkin asioita Lohen pelissä oli ja valmennus sai pankkiin hyvää dataa sekä opetusmateriaalia.

Ketterä avasi maalihanat ajassa 12.13, kun Veikka Hämeenaho ohjasi maalin edestä kiekon sisään. Lohi tasoitti kolme minuuttia myöhemmin, kun Veeti Kuhta löi maalin edestä irtokiekon reppuun. Ketterä kuitenkin iski erän lopussa kaksi maalia 20 sekuntiin: ensin Joona Lankinen napautti 2–1 ja hetkeä myöhemmin Niklas Liukka viimeisteli 3–1.

Toisessa erässä Kiekko-Vantaa paransi peliään, mutta tulostaululla se ei näkynyt. Ketterän Elias Kaarela kuittasi kahdesti. Lohi iski erän lopussa vielä kavennuksen ylivoimalla, kun Niclas Tenhovuori tinttasi Veeti Kuhdan esityöstä.

Kolmannessa erässä molemmillla oli omat tonttinsa. Ketterä löi vielä ottelun lopussa 6–2-osuman, kun Eetu Paasovaaran laukaus painui sisään.

Joukkueet kohtaavat uudestaan perjantaina Tikkurilan Areenalla. Hanki liput matsiin TÄSTÄ

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä paremman selauskokemuksen tarjoamiseksi.
Näihin kuuluvat olennaiset evästeet, jotka ovat välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta, sekä muut evästeet, joita käytetään esim. anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Huomaa, että asetuksista riippuen kaikki sivuston toiminnot eivät välttämättä ole käytettävissä. Mikäli muutat valintoja, niin päivitä sivu uudelleen asetusten tallentamisen jälkeen.