Kiekko-Vantaalle kirvelevä tappio kotikenraalissa

04.09.2024

Kiekko-Vantaa taipui harjoituskauden viimeisessä kotiottelussa.

Kiekko-Vantaa ja TUTO iskivät yhteen keskiviikkona Tikkurilan Areenalla. Lohi oli avauserän horroksessa, mutta kaksi erää se hallitsi mielin määrin. Tylyys maalipaikoissa kuitenkin puuttui tyystin.

Avauserässä TUTO iski paikoistaan: Väinö Sirkiä niittasi 0–1 ja Niko Himmanen sivalsi 0–2.

Toisessa erässä Kiekko-Vantaa vei peliä ja sillä oli huippupaikat iskeä montakin maalia. Erän alussa Eetu Tiusanen peippasi Lohen tärkeän kavennuksen.

Lohen avasumaalin syöttänyt Perttu Iso-Kuortti oli toisessa erässä läpiajossa ja Topi Vuori pääsi tinttaamaan loistavasta paikasta.

Kolmannessa erässä Kiekko-Vantaa punnersi väkisin tasoihin, kun Mikael Menna iski maalin edestä tilanteeksi 2–2. Mennalla oli hetkeä myöhemmin Vuoren hienosta syötöstä paikka iskeä kotijoukkue johtoon.

TUTO käytti erän ainoan paikkansa, kun Miku Ronkainen pääsi läpiajoon ja rankaisi reilu minuutti ennen loppusummeria.

Kiekko-Vantaa pääsi ilman maalivahtia millien päähän, mutta kun ei niin ei.

Harjoituskauden viimeinen koitos on edessä huomenna TUTO:a vastaan Kupittaalla.