Vuosi käyntiin murskavoitolla

05.01.2024

Kiekko-Vantaa kellisti vahvan avauserän siivittämänä Hokin maalein 7–2 vuoden ensimmäisessä kotiottelussa.

Kiekko-Vantaa oli tyly isäntä ja löi pelin oikeastaan pakettiin jo avauserässä. Lohi siirtyi 1–0-johtoon Kasper Lundellin tarkalla kudilla suorasta hyökkäyksestä, Niklas Nordgren napautti ylivoimalla ranteella 2–0 ja Robin Laukkanen pyssytti viivalta 3–0.

Taikuri Okko Kangasniemi sai nautiskella takatolpalta Niklas Nordgrenin syötöstä laatan pussiin.

Hokki kavensi Eetu Selänteen osumalla, mutta Kiekko-Vantaa kuittasi nopeasti Perttu Iso-Kuortin osumalla.

Avauserä oli täysin Kiekko-Vantaan dominointia.

Toisessa erässä Kiekko-Vantaa osui kahdesti. Neljän tehopisteen iltaa viettänyt kippari Olli Maansaari ohjasi maalin edestä 6–1 ja Miko Rautama tempaisi 7–1-osuman Rasmus Lahnaviikin hienosta tarjoilusta.

Kolmas erä oli pelailua, jossa Kiekko-Vantaalla oli paikat vielä kaunistellakin lukemia.

Hokki teki kuitenkin erän ainoan maalin, kun Janne Jokinen iski sommitelman päätteeksi kiekon sisään.

Kiekko-Vantaalle tärkeä 7–2-voitto ja arvokkaat kolme pistettä.

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu ensi viikolla vieraskiertueella, jossa vastaan asettuvat Hokki ja Hermes.

Kiekko-Vantaa–Hokki 7–2

4.55 1–0 Kasper Lundell (Mikael Menna, Matias Lentämäki)

7.30 2–0 Niklas Nordgren (Olli Maansaari, Oliver Tuhkanen) YV

9.58 3–0 Robin Laukkanen (Olli Maansaari, Matias Lentämäki)

14.12 4–0 Okko Kangasniemi (Niklas Nordgren, Olli Maansaari)

15.36 4–1 Eetu Selänne (Tomi Niku, Iivari Säkkinen)

18.42 5–1 Perttu Iso-Kuortti (Leevi Karjalainen, Rasmus Lahnaviik)

31.20 6–1 Olli Maansaari (Okko Kangasniemi, Leevi Karjalainen)

33.13 7–1 Miko Rautama (Rasmus Lahnaviik, Oliver Tuhkanen)

47.25 7–2 Janne Jokinen (Veli-Matti Tiuraniemi, Niko Mikkola)