Vahva alku kuivui kasaan – Jokerit vei paikalliskamppailun täpötäydessä hallissa

02.03.2024

Kiekko-Vantaa koki lauantaina 2–5-tappion Tikkurilan Areenalla Jokereita vastaan.

Kiekko-Vantaa ja Jokerit iskivät yhteen lauantaina loppuunmyydyllä Tikkurilan Areenalla.

Lohen startti oli väkevä ja se iski 44 sekuntiin kaksi maalia: Perttu Iso-Kuortti täräytti ensimmäisestä hyökkäyksestä 1–0 ja heti perään taikuri Okko Kangasniemi hassutteli 2–0.

Avauserä oli kokonaisuudessaan hyvä.

Toisen erän alussa Kiekko-Vantaa tappoi kahden miehen alivoiman ja puolusti 30 minuuttia hyvin.

Jokerit kavensi ylivoimalla Alexander Forslundin läpiajomaalilla. Vain 12 sekuntia myöhemmin Jokerit tasoitti Jesse Liuksialan osumalla.

Eikä mennyt kuin reilu minuutti niin Liuksiala harhautteli liian helposti illan toisensa.

Kiekko-Vantaan takaa-ajo kuihtui oikeastaan kasaan jo kolmannen erän alussa, kun Erkka Seppälä rokotti ylivoimalla ja vain minuutti myöhemmin Teemu Henritius ohjasi vieraiden viidennen.

Näin ollen Jokereille 5–2-vierasvoitto. Kiekko-Vantaan osalta runkosarja päättyy torstaina TUTO:n vieraana. Pudotuspelit käynnistyvät lauantaina joko kotona tai vieraissa villi kortti -kierrokselta.