Kiekko-Vantaa | Mestis

Torstaina kuuden pisteen kamppailu Hakametsässä

06.12.2023

Kiekko-Vantaa matkustaa torstaina Kooveen vieraaksi legendaariseen Hakametsän jäähalliin. 

Samoista sijoista tappelevat Kiekko-Vantaa ja Koovee iskevät yhteen torstaina Hakametsässä. Kyseessä on niin sanottu kuuden pisteen kamppailu. 

Kiekko-Vantaa on sarjassa sijalla 10 ja saalistanut 21 ottelusta 27 pistettä. Matkaa kuuden joukkoon on neljä pistettä ja neljä joukkoon seitsemän pistettä. Painetta on myös takana, sillä KeuPa on viivan alla samoissa pisteissä Lohen kanssa. 

Kiekko-Vantaa on kolmen ottelun tappioputkessa, mutta kerännyt kahdesta edellisestä ottelusta pisteitä. 

Tiistaina Kiekko-Vantaa taipui jatkoajalla KeuPa HT:n vieraana 2–3-lukemin. Vantaalaisten maaleista vastasivat kultakypärä Santeri Hartikainen ja kapteeni Olli Maansaari

Kiekko-Vantaan täytyy petrata peliään jokaisella osa-alueella. Viime peleissä alivoima on jo toiminut taas, mutta ylivoimalta tarvitaan tehoja. Tasakentällisin Kiekko-Vantaa on hallinnut viime peleissä.    

Koovee on sarjassa yhdeksäntenä ja saalistanut 22 ottelusta 28 paunaa. Koovee on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kaksi. 

Kooveella on paljon hyökkäysvoimaa ja taitavat kärkipelaajat. Joukkueen avainpelaajia ovat muun muassa pakiston Jeremi Wehmas sekä hyökkäyksen Niko Lahtinen, Tomi Purmola, Samu Markkula, Santtu Hakanen ja kultakypärä Janne Seppänen

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Lokakuussa Hakametsässä Koovee voitti rankkareilla 4–5 ottelussa, jossa Kiekko-Vantaan Ville Sivonen teki hattutempun. Viikko takaperin Tikkurilan Areenalla Kiekko-Vantaan erikoistilanteet sakkasivat ja Koovee haki pisteet lopulta 3–4-lukemin. 

Koovee–Kiekko-Vantaa torstaina Hakametsän jäähallissa klo 18.30. Ottelua voit seurata MTV Katsomosta. 

Seuraa heitä:

#19 Totte Moberg, K-Vantaa

– Oli erittäin pirteällä pelipäällä tiistaina ja loi hyviä paikkoja ketjukavereilleen. Yhdeksään edelliseen otteluun kuusi pistettä. 

#20 Niko Lahtinen, Koovee

– Kokenut hyökkääjä on iskenyt jo 12 maalia tällä kaudella. Omaa hyvän laukauksen ja on vaarallinen peluri hyökkäysalueella.  

Kiekko-Vantaan sisäinen pistepörssi:

 

1) Santeri Hartikainen 11+16=27

2) Okko Kangasniemi 5+14=19

3) Niklas Nordgren 3+11=14

4) Ville Sivonen 5+8=13

5) Olli Maansaari 4+8=12

 

Kooveen sisäinen pistepörssi:

 

1) Janne Seppänen 8+17=25

2) Niko Lahtinen 12+9=21

3) Vili Kukkola 9+4=13

4) Tomi Purmola 6+5=11

5) Emil Järventie 4+6=10

Mestis