Synkkä toinen erä Kiekko-Vantaalta – Hermes vei pistepotin

02.02.2024

Kiekko-Vantaa pelasi vaisun ottelun kotijäällä.

Kiekko-Vantaa ja Hermes iskivät yhteen perjantaina Tikkurilan Areenalla. Lohi oli kaukana omasta tasostaan.

Avauserä alkoi Lohen kannalta hienosti, kun taikuri Okko Kangasniemi nautiskeli Niklas Nordgrenin ja Olli Maansaaren syötöistä 1–0-osuman.

Hermes iski puoleen minuuttiin kaksi maalia, kun Santeri Sulku kuittasi kotijoukkueen koomailut.

Kiekko-Vantaa tasoitti upealla osumalla erän loppupuolella, kun Kangasniemi tarjoili ja Nordgren tyylitteli 2–2.

Toinen erä oli karmeeta kuraa. Mikään ei onnistunut kaukalossa ja Hermes iski liian helppoja maaleja.

Jerry Sammalisto iski läpiajosta 2–3, Aapo Ahola käveli kunniakujaa maalintekoon, Arttu Heikkilä laukoi suorasta hyökkäyksestä 2–5 ja Sulku painoi ranteella hattutempun niin ikään suorasta hyökkäyksestä.

Kolmannessa erässä pelattiin Hermeksen päässä, mutta tulosta ei tullut. Okko Kangasniemi sai kertaalleen kiekon maaliin, mutta osuma hylättiin.

Paljon pitää parantaa. Tämä ei riitä. Se on selvää. Huomenna on uusi mahdollisuus, kun TUTO saapuu vieraaksi.