Kiekko-Vantaa | Mestis

Suomen pisin jääkiekkomaalivahti lohipaidassa – Leevi Kannisto ja Aleksi Seppälä jatkosopimuksiin

09.05.2023

Kiekko-Vantaa on tehnyt jatkosopimukset yli kaksimetrisen maalivahdin Aleksi Seppälän ja hyökkääjä Leevi Kanniston kanssa.

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2023–24 kattavat jatkosopimukset maalivahti Aleksi Seppälän ja hyökkääjä Leevi Kanniston kanssa.

Peräti 205-senttinen maalivahti Aleksi Seppälä, 20, pelasi viime kaudella Kiekko-Vantaan U20-joukkueessa, mutta harjoitteli läpi kauden myös edustusjoukkueen kanssa.

Tampereelta lähtöisin oleva Seppälä torjui toissa kaudella neljässä Mestis-ottelussa FPS:n ja Hokin tolppien välissä.

Seppälä on lupaava maalivahti, jossa nähdään paljon potentiaalia. Hänen kanssaan on maalivahtivalmentaja Antti Leskinen paiskinut töitä suunnitelmallisesti ja päämäärätietoisesti.

– Mörkö on harjoitellut kauden verran nyt Mestis-joukkueen kanssa ja valmis ottamaan seuraavan stepin. Mörkö kantoi torjuntavastuun viime kaudella U20-joukkueessamme ja pelasi varsin hyvän kauden. Valtavan iso potentiaali tulla huippuvahdiksi Leskisen valvovan silmän alla. Suomen isoin molari muuten, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen sanoo.

Leevi Kannisto, 24, saapui lohipaitaan kesken viime kauden ja varsinkin loppukaudesta pelasi pirteästi. HPK-kasvatti pelasi Kiekko-Vantaassa 32 ottelua tehoilla 3+7=10.

Kannisto on pelannut Mestiksessä 123 ottelua tehoilla 18+20=38 Kiekko-Poikien, FPS:n, Peliittojen ja Kiekko-Vantaan riveissä. Toissa kaudella Kannisto paukutti 13 maalia, joten potentiaalia löytyy.

Kannisto tunnetaan kovana työntekijänä, mutta myös hyvänä maalinedustapelaajana.

– Kanella on vaikea kausi takana. Kane tuli Vantaalle kesken viime kauden ja talvella oli sairastelua, eikä saanut kaikkea potentiaalia irti. Uskomme ja tiedämme, että Kanelta voi odottaa enemmän nyt kun hän on terve ja saa jatkaa tutussa paikassa. Kane on hyvä kahden suunnan pelaaja, joka pystyy pelaamaan niin laidassa kuin keskellä. Joukkkuepelaaja viimeisen päälle ja kyllä me voidaan odottaa tulosta myös hyökkäyspäässä, Manninen kertoo.

Julkaisemme torstaina kolme uutta nimeä ensi kauden joukkueeseen.

Sopimustilanne (9.5.)

Maalivahdit:

#31 Aleksi Seppälä

Puolustajat:

#5 Matias Lentämäki

#17 Oliver Tuhkanen

#50 Nikke Kettukangas

Hyökkääjät:

#9 Leevi Kannisto

#18 Jasper Matilainen

#20 Olli Maansaari

#26 Okko Kangasniemi

#81 Mikael Menna

 

Mestis