Kiekko-Vantaa | Mestis

SM-paikka oli lähellä – U20-joukkue aloittaa ensi kauden Mestiksessä

03.04.2023

Kiekko-Vantaan U20-joukkue oli lähellä SM-paikkaa ensi kaudelle.

Kiekko-Vantaa jäi SM-karsinnoissa neljänneksi ja vain kahden pisteen päähän paikasta U20 SM-sarjaan kaudelle 2023–24. Niinpä Muikut pelaa tulevana syksynä U20 Mestiksessä.

Kiekko-Vantaan U20-joukkuetta tällä kaudella luotsanneen Jukka Mäkisen mietteet päättyneestä kaudesta:

– Joukkueen kausi oli kaksijakoinen: SM:ssä oli haastavaa pärjätä ja syksy oli varmasti kaikille melko raskas, vaikka SM paikasta pelattiinkin alkusarjan viimeisen pelin viimeisille minuuteille. Toisaalta taas U20 Mestiksessä meidän piti heti alusta asti ottaa liiderin rooli ja pystyä olemaan selkeesti kärkijoukkue, koska haluttiin pelata kevään pelejä ja karsia takaisin SM-sarjaan, kuten nyt päästiinkin pelaamaan. Muikut oli tällä kaudella ryhmä, joka pelasi paineen alla käytännössä koko kauden ja lähes joka kerta pystyi olemaan parhaimmillaan, kun oltiin selkä seinää vasten. Kaiken kaikkiaan itselle jäi kaudesta hyvä maku ja joukkuetta oli erittäin hauskaa koutsata.

Mäkinen jatkaa matkaansa valmentajaurallaan. Seuraava työpaikka löytyy Mikkelin Jukureiden U16-joukkueesta.

– Itselle jäi tästä kaudesta ainakin uusia tuttavuuksia pelaajistosta ja toimihenkilöiden puolelta sekä myös isoja oppeja peliin liittyen ja tietysti oli hienoa kokemuksena kokea U20 SM alkusarja ja nähdä konkreettisesti missä U20 kärki menee. Haluan kiittää Kiekko-Vantaata organisaationa saamastani mahdollisuudesta nyt kun oma matka jatkuu Mikkeliin. Muikuille tsemppiä ensi kauteen ja nähdään halleilla!

Mestis