03.11.2023

Kiekko-Vantaa jäi jyrän alle kotikaukalossa.

Sarjakärki IPK oli tyly vieras ja vei kolme pistettä maalein 2–9.

Avauserässä Kiekko-Vantaa oli jopa hallitsevampi osapuoli, mutta tulos taululla oli kaikkea muuta.

IPK meni 0–1-johtoon, kun Konsta Kapanen tulitti ylivoimalla limpun reppuun neliön keskustasta. IPK lisäsi johtoaan, kun Alex Berardinelli osui.

Kiekko-Vantaa oli jälkimmäisen kympin vahva, mutta ei saanut paikoista maaleja.

Toisen erän alku oli surullinen. Heti erän alkuun Sakke Vallius ohjasi tilanteeksi 0–3 ja taas seuraavalla ylivoimalla helähti, kun Berardinelli tuikkasi 0–4 ja Veikka Halonen tulitti niin ikään ylivoimalla 0–5.

Kiekko-Vantaa kavensi ylivoimalla ajassa 35.57, kun taikuri Okko Kangasniemi tarjoili ja kultakypärä Santeri Hartikainen viimeisteli kauniisti.

IPK niittasi jälleen seuraavasta ylivoimasta, kun Juuso Arola osui viivalta.

Kolmas erä oli vain kosmetiikkaa: erän alkuun IPK-puolustaja Ville Puhakka löi oman riparinsa sisään. Kiekko-Vantaan Santeri Hartikainen iski yksilösuorituksellaan 2–7-kavennuksen.

IPK:n Mikko Matti-Paakkola iski 2–8-ylivoimalla ja Alex Berardinelli viimeisteli ylivoimalla 2–9.

Kiekko-Vantaan pelit jatkuvat marraskuun maajoukkuetauon jälkeen.