Kiekko-Vantaa | Mestis

Robin Laukkanen Kiekko-Vantaaseen

31.05.2023

Lupaava puolustaja Robin Laukkanen Kiekko-Vantaan alakertaan.

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2023–24 kattavan sopimuksen taitavan ja hyvin liikkuvan kiekollisen puolustajalupauksen Robin Laukkasen, 21, kanssa.

– Robin on erittäin urheilullinen ja lahjakas nuori puolustaja. Koko Mestistä kun miettii, niin tosi tekninen ja taitava luistimilla. Mielenkiintoinen pelaaja. jolla on hyvä tulevaisuus jääkiekkoilijana edessä, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoo.

Laukkanen oli toukokuun alusta saakka try outilla Kiekko-Vantaassa ja lunasti sopimuksen. Laukkasta on tarkasti scoutattu vantaalaisten leirissä. HIFK-kasvatti on erittäin taitava pelaaja luistimilla ja kiekolla. Potentiaalia on paljon ja kehityskäyrä näyttää ylöspäin.

– Saatiin vinkkiä kesken viime kautta, että Robinia kannattaa seurata. Katsoimme hänen pelejä ja tykkäsimme paljon siitä mitä näimme. Robin tuli try outille meille toukokuussa, osoitti kuukauden aikana kykynsä ja lunasti kyllä paikkansa, Manninen sanoo.

Laukkanen siirtyi hyökkääjän paikalta kesken toissa kaudeksi puolustajaksi onnistuneesti. Laukkanen tehtaili viime kaudella U20 SM-alkusarjassa 23 ottelussa tehot 7+10=17 ja oli pakkien pistepörssin kymppi. Loppukaudesta Laukkanen oli U20 Mestiksessä pitelemätön ja keräsi 20 ottelussa puolustajalle kovat tehot 7+15=22.

Laukkanen pelaa Kiekko-Vantaassa numerolla 11.

Mestis