Perjantaina Tikkurilaan vieraita Keuruulta

16.11.2023

Kiekko-Vantaa kohtaa perjantaina Tikkurilan Areenalla KeuPa HT:n.

Maajoukkuetauko on vietetty. Joukkue on harjoitellut kovaa ja lataillut akkuja sopivassa suhteessa.

Kiekko-Vantaa on sarjassa sijalla 10 ja kerännyt 14 ottelusta kasaan 19 paunaa. Mestis on tällä hetkellä äärimmäisen tasainen, sillä sijat 4–11 ovat kuuden pisteen sisällä toisistaan.

Kiekko-Vantaalla oli vaikea jakso ennen taukoa, sillä se voitti kahdeksasta viimeisestä ottelusta vain yhden. Sarjapisteitä se kuitenkin keräsi tuona aikana viidestä ottelusta.

Kiekko-Vantaan täytyy pystyä kääntämään jatkossa tiukkoja pelejä voitoiksi. Pelin täytyy myös kehittyä ja varsinkin puolustuspelaamisen kanssa on jumpattavaa.

Kiekko-Vantaan paras pistemies on Santeri Hartikainen, joka on Mestiksen pistepörssissä kolmantena.

Perjantaina lohiutussa nähdään ainakin yksi uusi nimi tälle kaudelle, kun seuran oma kasvatti Rasmus Lahnaviik tekee paluun Vantaalle.

KeuPa HT on sarjassa sijalla 11 ja kerännyt 13 ottelusta kasaan 18 pistettä. KeuPa HT saapuu Vantaalle neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

KeuPa HT vaihtoi valmentajaa kesken kauden, sillä startti kauteen oli vaikea. Sami Ryhänen sai potkut ja päävalmentajan paikan otti Niko Raiskio

KeuPan avainpelaajia ovat muun muassa latvialaisvahti Eriks Vitols, pakiston Mikko Lahtinen sekä hyökkäyksen Joni Airo, Leo Ring, Miiro Linjala ja JYP-laina Rasmus Heljanko

Kiekko-Vantaa ja KeuPa HT kohtasivat sarja-avauksessa Keuruulla. KeuPa HT kiri lopussa rinnalle ja ohi voittaen lopulta maalein 4–5. Lohella onkin siis revanssin paikka.

Kiekko-Vantaa–KeuPa HT perjantaina Tikkurilan Areenalla klo 18.30. Liput matsiin TÄSTÄ

Seuraa heitä:

#40 Rasmus Lahnaviik, K-Vantaa

– Ensiesiintyminen lohinutussa tällä kaudella. Seuran oma kasvatti tuo hyökkäykseen monipuolisuutta ja suoraviivaisuutta.

#81 Rasmus Heljanko, KeuPa HT

– Taitava rightin hyökkääjä on yksi sarjan vaarallisimmista hyökkääjistä. JYPin sopimuspelaaja.