27.01.2024

Kiekko-Vantaalle katkera tappio Kiekko-Espoon vieraana.

Kiekko-Vantaa ja Kiekko-Espoo iskivät yhteen perjantaina Metro Areenalla.

Kiekko-Vantaa aloitti tahmeasti ja Kiekko-Espoo hallitsi ensimmäistä erää.

Kiekko-Espoo iski ekaan kymppiin kaksi maalia: Aatu Laakso laukoi 1–0 ja Oskari Utriainen ohjasi 2–0-osuman.

Kiekko-Vantaa ei antanut periksi, vaan iski kahdella vastaiskulla pelin tasoihin. Taikuri Okko Kangasniemi iski läpiajosta kavennuksen ja Robin Laukkanen luisteli koko kentän läpi päättäen soolonsa komeaan viimeistelyyn.

Toinen erä oli Kiekko-Vantaalta parempi. Kiekko-Espoo meni ylivoimalla johtoon, kun Aatu Laakso laukoi tarkasti kiekon reppuun.

Kiekko-Vantaa tasoitti ylivoimalla, kun upean sommitelman päätteeksi Miko Rautama tinttasi 3–3-osuman Niklas Nordgrenin mahtavasta syötöstä.

Kolmannessa erässä Kiekko-Vantaa pelasi ihan hyvää lätkää, mutta vastustaja iski kovalla prosentilla parista nukahduksesta.

Kiekko-Vantaa meni erän alussa 4–3-johtoon, kun kultakypärä Santeri Hartikainen runnoi maalin edestä paluukiekon sisään.

Kiekko-Espoo tasoitti kamppailun, kun pahan kiekon menetyksen jälkeen Arttu Tuomaala laukoi yläputken alle.

Kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua lepsusti puolustettu tilanne omissa koitui kohtaloksi. Arttu Tuomaala laukoi kiekon yläputken alle jälleen.

Kiekko-Vantaa haki ilman maalivahtia tasoitusta, mutta jäi ilman tulosta.

Kiekko-Espoon Joonas Larinmaa iski tyhjään nuottaan loppulukemat 6–4.

Kiekko-Vantaa pelaa ensi viikolla kolme kotiottelua.