Paikalliskamppailu kääntyi kolmannessa erässä Kiekko-Espoolle

13.10.2023

Kiekko-Vantaa koki perjantaina 4–7-tappion Tikkurilan Areenalla paikallisottelussa Kiekko-Espoota vastaan.

Kiekko-Vantaa ja Kiekko-Espoo iskivät yhteen perjantaina Tikkurilassa, jossa lähes 1000 ihmistä seurasi jännittävää Mestis-kamppailua.

Kiekko-Vantaa aloitti kamppailun hienosti ja meni nopeasti 2–0-johtoon, kun ensin Santeri Hartikainen naulasi laatan pussiin komeasti Perttu Iso-Kuortin tarjoilusta ja Robin Laukkanen nasautti tarkalla kudilla hyvän hyökkäyksen päätteeksi uransa ensimmäisen Mestis-maalinsa.

Kiekko-Espoo paransi erän loppua kohtia ja kavensi erän lopussa, kun Joonas Virtanen osui maalin edestä.

Toisessa erässä Kiekko-Espoo aloitti räväkästi ja Lohella oli tahmeaa. Kiekko-Espoo käänsi pelin, kun ensin osui puolustaja Vili Laitinen ja kultakypärä Janne Hämäläinen vei vieraat johtoon.

Kiekko-Espoon Tommi Takaveräjä lensi suihkuun, kun hän riuhtaisi poikkarilla törkeästi Kiekko-Vantaan Matias Lentämäkeä päähän.

Kiekko-Vantaa ei tästä lannistunut, vaan kahden miehen ylivoimalla taikuri Okko Kangasniemi napautti pelin tasoihin.

Kiekko-Espoo meni 3–4-johtoon, kun Oskari Utriaisen kuti viivalta painui maskin takaa sisään. Lohi tuli jälleen taistelleen tasoihin, kun ylivoimalla Oliver Tuhkanen pyssytti limpun reppuun.

Jännitysnäytelmä kääntyi kolmannessa erässä Kiekko-Espoolle. Vieraat menivät 4–5-johtoon Vili Laitisen iskettyä paluukiekko takatolpalta sisään.

Kiekkko-Vantaan kultakypärä Santeri Hartikainen laukoi ranteella rimaan, joten tasoitus oli hyvin lähelle.

Espoo käytti omat paikkansa, sillä Terry And naulasi suorasta hyökkäyksestä 4–6 ja loppulukemat viimeisteli Morten Jürgens

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu tiistaina Kooveen vieraana Hakametsässä.

Kiekko-Vantaa–Kiekko-Espoo 4–7 (2–1, 2–3, 0–3)

3.46 1–0 Santeri Hartikainen (Perttu Iso-Kuortti, Okko Kangasniemi)

6.46 2–0 Robin Laukkanen (Santeri Hartikainen, Okko Kangasniemi)

19.16 2–1 Joonas Virtanen (Eetu Pylkkänen, Oskari Utriainen)

22.05 2–2 Vili Laitinen (Joni Piipponen, Roope Elimäki)

24.22 2–3 Janne Hämäläinen (Arttu Tuomaala)

28.18 3–3 Okko Kangasniemi (Perttu Iso-Kuortti, Ville Sivonen) YV2

32.58 3–4 Oskari Utriainen