Paavo Hölsä nollasi KeuPan

17.11.2023

Kiekko-Vantaa palasi voittojen tielle kaatamalla KeuPa HT:n hienon esityksen päätteeksi maalein 3–0.

Kiekko-Vantaa tuli maajoukkuetauolta upeasti ja raapi tärkeän voiton kukistamalla kotiyleisön edessä KeuPa HT:n, joka saapui Vantaalle neljän ottelun voittoletkussa.

KeuPa kompuroi kuitenkin Kiekko-Vantaan maalivahti Paavo Hölsään, joka nollasi vastustajan upeilla torjunnoillaan.

Kiekko-Vantaa puolusti paremmin kuin aikoihin ja iski tarvittavat maalit.

Lohi meni 1–0-johtoon ajassa 2.48, kun Niklas Nordgren antoi kahdella yhtä vastaan -hyökkäyksessä mahtavan syötön ja Jasper Matilainen painoi laatan reppuun.

Kiekko-Vantaa oli avauserässä niskan päällä, mutta erän lopussa KeuPa pääsi peliin mukaan ja pelasi myös vahvan toisen erän.

Kolmas erä Kiekko-Vantaalta oli jälleen parempaa ja se pystyi johtoasemassa pysymään kiekolla, eikä passivoitunut missään vaiheessa.

Ville Sivonen pääsi yrittämään 2–0-osuman tekoa rankkarista, mutta myös toisessa erässä pariin loistotonttiin päässyt hyökkääjä ei tällä kertaa onnistunut.

Seitsemän minuuttia ennen loppua Kiekko-Vantaa pääsi ylivoimalla ja myös käytti sen. Miko Rautama iski maalin edestä irtokarat sisään kauden ensimmäisellään. Tätä ennen Joona Lehmus laukoi kertaalleen tolppaan.

KeuPa haki lopussa kavennusta ilman maalivahtia, mutta ei saanut tulosta aikaiseksi. Jasper Matilainen sivalsi Kiekko-Vantaan 3–0-osuman tyhjään rysään.

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu ensi viikonloppuna vieraskiertueella, jossa kohdataan IPK ja Hokki.

Kiekko-Vantaa–KeuPa HT 3–0

2.48 1–0 Jasper Matilainen (Niklas Nordgren, Santeri Hartikainen)

54.35 2–0 Miko Rautama (Olli Maansaari, Totte Moberg) YV

59.18 3–0 Jasper Matilainen (Leevi Karjalainen, Paavo Hölsä) TM