Kiekko-Vantaa | Mestis

Paavo Hölsä vahvistamaan Kiekko-Vantaan maalivahtiosastoa

19.09.2023

Kiekko-Vantaa vahvistaa maalivahtiosastoa kauden kynnyksellä, kun Paavo Hölsä liittyy lohipaitaan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. 

Paavo Hölsä, 28, on rutinoitunut ja laadukas maalivahti, joka on pelannut kolme edellistä kautta ulkomailla. Viime kaudella Hölsä edusti Iso-Britannian EIHL-sarjassa Coventry Blazea, jossa pelasi 47 ottelua torjuntaprosentilla 90,7% ja torjui kuusi nollapeliä. 

Hölsä on kokenut tekijä myös Mestis-tasolla, sillä hän on pelannut 155 ottelua RoKin ja KeuPa HT:n paidassa. Kaudella 2018–19 Hölsä torjui KeuPan maalilla Mestis-hopeaa. 

Kaudella 2020–21 Hölsä voitti AlpsHL-sarjan mestaruuden HK Olimpija Ljubljanan paidassa. Kaudella 2021–22 vyölle tuli Slovenian mestaruus samassa seurassa. 

– Hienoa, että saatiin Pave mukaan joukkueeseen. Hän on sähäkkä ammattilainen ja maailmaakin nähnyt molari. Mukava päästä työskentelemään Paven kanssa, Kiekko-Vantaan maalivahtivalmentaja Antti Leskinen kertoo. 

Tarve maalivahdille tuli, sillä Juuso Helomaa ei ole vielä pelikuntoinen. 

Hölsä liittyi joukkueen vahvuuteen tänään. 

– Todella hyvin mielin olen täällä. Molemmille osapuolille hyvä juttu. Heti olen valmis hyppäämään maalille, Paavo Hölsä kertoo. 

Mestis