Kiekko-Vantaa | Mestis

Olli Maansaari jatkaa Kiekko-Vantaassa

24.04.2023

Olli Maansaari on Kiekko-Vantaan mies ensi kaudellakin.

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2023–24 kattavan jatkosopimuksen keskushyökkääjä Olli Maansaaren kanssa.

– Todella upea asia, että Mamis jatkaa Vantaalla. Mamis on laadukas ja fiksu kahden suunnan sentteri, joka hoitaa oman ruutunsa illasta toiseen ja pelaa joukkueelle. Tyyppinä erinomainen ja pelaajalta löytyy myös johtajaominaisuuksia. Tärkeä palanen alivoimassa meille, mutta viime kausi osoitti, että Mamis pystyy tekemään myös kelpo tulosta tässä sarjassa, Kiekko-Vantaan pelaajakoordinaattori Mikko Mannonen kertoo.

– Mamis on erittäin hyvä aloittaja ja alivoimapelaaja. Hän ymmärtää peliä kokonaisuutena todella hyvin. Mamis pystyi viime kaudella ottamaan stepin eteenpäin hyökkäyspelissä ja on lupa odottaa kehityksen jatkuvan. Mamis on luottopelaaja, jonka voi laittaa kentälle missä tilanteessa tahansa. Johtava peluri myös kopissa, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen sanoo.

Maansaari aloittaa lohipaidassa jo kolmannen kautensa. Keskushyökkääjä saalisti viime kaudella 36 ottelussa tehot 7+11=18. Kausi päättyi ikävään loukkaantumiseen, josta toipuminen on edennyt hyvää vauhtia.

Maansaari on pelannut urallaan 95 Mestis-ottelua LeKin, FPS:n ja Kiekko-Vantaan riveissä. Hyökkääjä on pelannut urallaan myös kaksi Liiga-ottelua HPK:ssa. Junioreissa Valkeakosken Kiekko-Ahmojen kasvatti on voittanut U18 MM-hopeaa 2017 ja U20 Suomen mestaruuden HPK:ssa 2017.

– Olen viihtynyt Vantaalla. Tämä on hyvä paikka ja oli selvää, että jos pelaan Mestistä, niin pelaan sitä täällä. Seuraava steppi eteenpäin on otettavana, Olli Maansaari sanoo.

Seuraava jatkosopimus julkaistaan perjantaina.

Sopimustilanne (24.4.):

Puolustajat:

17 Oliver Tuhkanen

Hyökkääjät: 

18 Jasper Matilainen

20 Olli Maansaari

81 Mikael Menna

 

Mestis