Kiekko-Vantaa | Mestis

Nikke Kettukangas jatkaa puolustuksessa

28.04.2023

Nikke Kettukangas jatkaa lohinutussa myös ensi kaudella.

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2023–24 kattavan jatkosopimuksen Nikke Kettukankaan, 30, kanssa.

– Nikke on kokenut ja luotettava puolustaja. Hienoa, että Nikke halusi jatkaa Vantaalla. Hän tuo meidän pakistoon kokemusta, johtajuutta, vääntövoimaa ja sopivasti ilkeyttäkin, Kiekko-Vantaan pelaajakoordinaattori Mikko Mannonen kertoo.

– Nikke on esimerkillinen urheilija ja hyvä esimerkki nuorille pelaajille. Rauhallinen kaveri kaukalon ulkopuolella. Kaukalossa lyö aina kaiken likoon joukkueen eteen. Vahva kamppailija, perusvarma ja luotettava puolustaja, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen sanoo.

Kettukangas pelasi viime kaudella Kiekko-Vantaassa 49 ottelua tehoilla 4+6=10. Kettukankaalle tuleva kausi on jo neljäs lohipaidassa.

Kettukangas on pelannut Mestiksessä yhteensä 325 ottelua tehoilla 19+35=54 HC Keski-Uusimaan, SaPKon, Espoo Unitedin ja Kiekko-Vantaan riveissä. Lohipaidassa luottopuolustaja on esiintynyt yhteensä 123 ottelussa.

Keravalaisen Shakersin kasvatti on voittanut Mestiksessä yhden pronssin Espoo Unitedin riveissä kaudella 2016–17. Puolustaja on valittu lisäksi urallaan kolme kertaa Suomi-sarjan tähdistökentällisiin.

Hänet tunnetaan luotettavana peruspuolustajana, joka antaa joka ilta kaikkensa joukkueen eteen.

– Jatkan Vantaalla hyvillä fiiliksillä. Olen viihtynyt hyvin ja täällä on asiat hoidettu hyvin. Halu pelata on kova ja halu menestyä niin ikään. Haluan jatkaa siitä mihin viime kaudella jäin ja päästä keväällä pidemmälle. Vantaalla on hyvä organisaatio, erittäin hyvä valmennus ja arki ja tuolla kopissa on ollut joka vuosi hyvä henki, Kiekko-Vantaan puolustaja Nikke Kettukangas sanoo. 

Kettukangas pelaa lohipaidassa jatkossakin numerolla 50.

Ensi viikolla julkaisemme ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen.

Sopimustilanne (28.4.):

Puolustajat:

#17 Oliver Tuhkanen

#50 Nikke Kettukkangas

Hyökkääjät:

#18 Jasper Matilainen

#20 Olli Maansaari

#81 Mikael Menna

 

Mestis