Mikael Menna -show Tikkurilassa – Kiekko-Vantaa kaatoi Kooveen toistamiseen

31.08.2023

Kiekko-Vantaa otti 4–1-voiton torstaina harjoitusottelussa Tikkurilan Areenalla Kooveesta.

Kiekko-Vantaan ykkössankari oli hattutempun iskenyt Mikael Menna

Avauserä oli Kiekko-Vantaan hallintaa, mutta Koovee johti avauserän jälkeen 0–1 Nikolai Hakalan maalilla.

Kiekko-Vantaa paransi pelin edetessä ja käänsi pelin toisessa erässä. Mikael Menna iski tilanteeksi 1–1 ja Perttu Iso-Kuortti rusikoi maalin edestä 2–1-maalin.

Kolmannessa erässä peli laitettiin pakettiin: Mikael Menna peippasi erän puolivälissä ylivoimalla 3–1-osuman maalin edestä taikuri Okko Kangasniemen tarjoilusta.

Loppulukemat 4–1 taiteili Mikael Menna tyhjään nuottaan kahden syöttöpisteen iltaa viettäneen Matias Lentämäen esityöstä.

– Hyvä tason nosto kahteen vikaan erään. Ekassa erässä pelattiin kohtalaisesti suhteessa Kooveeseen, mutta annettiin heille ylivoimahyökkäyksiä. Selkeä kehityskohde meille on viisikon tasapaino hyökkäysalueella, jossa innokkuus menee välillä yli. Helomaa maalissa oli jälleen hyvä. Tästä on hyvä jatkaa, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoi.

Kolmannessa erässä nähtiin todella ikävä tilanne, kun Adam Srdinkoa taklattiin päähän keskialueella. Jeremi Wehmas lensi tilanteesta ulosajon arvoisesti suihkuun. Srdinko vietiin sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Kiekko-Vantaan pelit harjoituskaudella jatkuvat huomenna perjantaina Tikkurilan Areenalla Forssan Palloseuraa vastaan.

Kiekko-Vantaa–Koovee 4–1 (0–1, 2–0, 2–0)

2.08 0–1 Nikolai Hakala (Vili Kukkola, Kalle Hällfors)

25.47 1–1 Mikael Menna (Ville Rautiala)

30.12 2–1 Perttu Iso-Kuortti (Markku Kitunen, Ville Sivonen)

51.51 3–1 Mikael Menna (Okko Kangasniemi, Matias Lentämäki) YV

59.53 4–1 Mikael Menna (Matias Lentämäki) AV TM