Kiekko-Vantaa | Mestis

Mikael Mennalle jatkosopimus Kiekko-Vantaaseen

21.04.2023

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2023–24 kattavan sopimuksen keskushyökkääjä Mikael Mennan kanssa.

Hienon tulokaskauden pelannut Mikael Menna jatkaa Kiekko-Vantaassa myös ensi kaudella.

– Todella hienoa, että Mikke jatkaa Lohessa. Hän pelasi hyvän ensimmäisen Mestis-kauden ja oli tärkeä pelaaja omassa roolissaan. Mikke on todella hyvä tyyppi ja kova kaveri tekemään hommia. Mikke on meille tärkeä pelaaja ensi kauden joukkueessa monipuolisena sentterinä, Kiekko-Vantaan pelaajakoordinaattori Mikko Mannonen kertoo.

– Mikke on erinomainen, tunnollinen ja raamikas kahden suunnan sentteri, jolta voidaan odottaa myös tehoja hyökkäyspäässä. Hän antaa aina kaikkensa kaukalossa joukkueen eteen. Mikellä on iso rooli alivoimalla ja pystyi viime kaudella ottamaan paikan ylivoimastakin. Mikke ei tee itsestään numeroa ja on pidetty tyyppi, Kiekko-Vantaan päävalmmentaja Jani Manninen sanoo.

Menna pelasi viime kaudella Kiekko-Vantaassa 33 ottelua tehoilla 9+6=15. Laadukkaalla kahden suunnan sentterillä oli iso ruutu alivoimalla, mutta raivasi loppukaudesta roolia myös ylivoimasta.

– Jatkan Vantaalla hyvillä mielin. Viime kausi oli nousujohteinen ja sitä kautta pääsi pelaamaan paljon. Tarkoitus on jatkaa siitä mihin jäin. Oma pää pidetään puhtaana ja varmasti pystyy myös tuottamaan hyökkäyspäässä, Mikael Menna kertoo.

Heinolasta lähtöisin oleva Pelicansin-juniorimyllyn läpikäynyt sentteri on tärkeä palanen keskikaistalle.

Seuraava jatkosopimus julkaistaan maanantaina. Uusia sopimuksia julkaisemme toukokuusta alkaen.

Mestis